Witam Wszytskich ![]()
Chciałem zapytać czemu na naszym forum jest taka cisza :)![]()
Zaglądam co jakiś czas a tu dalej nic
Niebyłem niestety jeszcze
na żadnym spotkaniu ale napewno się pojawię
a kontakt z tak świetnymi ldzmi jak wy miło utrzymywać a narazie mam tylko taką możliwość pisząc z Wami na forum ![]()
Pozdrawiam wszystkich !!!
Cicho? Mi się wydaje, że cały czas coś się dzieje.
czy napewno o naszym forum mówisz?
No tak o naszym forum mówię
Może coś się dzieje ale pewnie w strefie klubowej
do qtórej niemam niestety dostępu
a tak pozatym jakoś mało ![]()
Pozdrawiam!
hmm wiesz co ci powiem jestes z warszawy i z twoiej strony jest wstyd ze nie byles jeszcze na zdanym naszym spotkaniu… i masz za zle ze nie jestes w strefie klubowej
jesli ciezko ci poswiecic jakis weekend na spotkanie sie z nami
nie kazdy ma dostep do netu poza praca dlatego jak jest kilka dni wolnych od pracy nasze forum zamiera ale to tylko na chwile ![]()
Si, jest poniedziałek rabno i od 8 coś się dzieje
Poza tym użytkowników zarejestrowanych jest może wielu, ale prawdziwych będących w temacie jestkilku lub może kilkunastu - i stąd może określone tempo przybywania nowych tematów ![]()
Poza tym to jest już chyba trzecia strona forum z kolejnymi tematami, kazdy z nich miał jakiś rozwinięcie i… zaraz, zaraz - co ja tłumaczę, przecież dołączyłeś 4 misiące temu, a teraz pytasz co taka cisza
Przyznaj, że chciałeś zacząć nowy temat, ale pomysła Ci brakło ![]()
Kubus ty to masz zdrowie tak wczesnie wstawac ![]()
Musze… mówią, że robota nie Gołota, nie ucieknie, ale remont w szóstecce trza za coś zrobić ![]()
A Ty miałeś pracować od po świętach i co ![]()
ja myslalem ze wtorek to jeszcze swieto
wiesz z ta robota nie jest tak latwo zanim sie wszystko dogra to moze zejsc sie do konca tygodnia tak podejzewam ![]()
Ale będzie
Jeśli będzie i to dość dobra to warto na nią poszczekać - trzymam kciuki ![]()
musi byc
pare dni obsowy to jeszcze nic strasznego ![]()
Wcale nie narzekam że nie jestem w strefie klubowej bo wiadomo że każdy ma jakies zasady i ja je rozumiem bo jakby każdy był wpuszczany to była by wielka kaszana !!!
Posta napisałem całkiem poważnie a nie dlatego że niemiałem tematu ![]()
Napewnmo się pojawię ,wiem że mnie nic nie usprawiedliwi bo do Wawy mam 20 km
ale cóż zdarza sie ![]()
Pozdrawiam!
Dzisiaj było spotkanko i do tego żeby się o tym dowiedzieć nie trzeba być w strefie klubowej… jestem chwilowo niezmotoryzowany, a dotarłem, Marcin z Łomianek też, więc dla chcącego nic trudnego ![]()
Si, zgadzam się w pełni - był spocik, było miło
W tym roku będzie coś jeszcze na pewno
Mam nadzieję, że się wybierzesz ![]()
Tak tak Tylko Panowie wiecie kiedy do tego wszystkiego dochodzi szkoła to wszystko tłumaczy
Niestety albo naszczęście jestem jeszcze w fazie szkolenia już końcowego ale jeszcze i muszę temu troszke poświęcać czasu ![]()
Pozdrawiam!
Na szczęście
Dla kogo ![]()
Tego typu rzeczy zawsze lepiej mieć za sobą niż przed… ![]()
No wiesz to różnie bywa ,czasem życie jest trudniejsze
bo sam wiem jak ciężko jest zarobić $$ żeby zrobić coś w swojej e23 ![]()
pozdrawiam!