Pytania rozne...

W tej chwili moja bestia jest u blacharza, co wyjdzie zobaczymy.Będę polecał albo nie :grinning:

Ooo to mnie będzie interesować. A gdzie dokładniesz reperujesz?

jaki cwaniaczek :wink: :laughing:

Ja jade w piatek do Wrocka, rodzinni mezczyzni staneli na wysokosci zadania :sunglasses: znalezli i sprawdzili paru blarzachy… to jade tylko wyluszczyc i dogadac sprawe. Moze sie jakis z nich nada dla mnie :smiling_imp:

Polecam ci jeszcze uslugi Manka z tego forum. Mieszka w Zgorzelcu. Kilka osob posiada szuchy od niego. Moja jest obecnie u niego robiona. Sam blacharz to nie wszystko - Manius zajmuje sie takze detalami.

gorg a gdzie Maniek sie podziewa, ze Go na forumie niet ? a ja tak potrzebuje hilfe hihi

a tak ogolnie to juz ta zima sie powinna skonczyc, mam juz dosc :smiling_imp:

I jak mu idzie z CSem ??

EEee po prostu zapobiegliwy jestem :slightly_smiling_face:

Czy boczne lusterka w rekinach sa takie same jak w e23 ? Bo facet na allegro sprzedaje z e23 i pisze ze pasuja do e24… a z tego co w czesciach mozna wyczytac to numery sa rozne.
Potrzebuje lewe lusterko, bo mam plastikowa ramke ulamana :confused:

Z moich doswiadczen lusterka sa takie same (shape), a mocowania sa inne

Pasuje, tylko mocowanie trzeba zmienić. A poza tym szkoda całego dobrego lusterka dla samej ramki.

Tylko gdzie teraz znajdziesz samą ramke Adaś :face_with_rolling_eyes:

Siewie :wink:

Mowa :wink: Też pytanie :face_with_rolling_eyes: Potrzebujesz coś, mręcisz memory 5 Adaś i wszystko jasne :laughing:

Cicho :arrow_right:

“toszto hyba jakas konspiracia” :face_with_rolling_eyes: :laughing:

Jaka znów konspiracja, świrki sobie robimy :laughing:

Adam dawaj ramke :smiling_imp:

a jeszcze apropo ramki, jak to sie rozklada ? to lusterko chyba jest klejone, to trzeba by bylo suszarka albo do goracej wody ciach :wink:

Popatrzę co mam w gratach. W kazdym razie mam kilka lusterek po e23 z nie nadajacymi się chromami, moze będą całe ramki.

Adam slonce popatrz… moze sie cos nada :sunglasses: Tylko kurna jak to wymienic, przeca to jest nie rozbieralne lusterko :confused:

ale w poszukiwaniu lewego kupilam prawe, bo lewego nigdzie niet… ale prawe sie przyda na zas jakby co odpukac w gloopia glowe :smiling_imp: