Pytanie od nowego :P:P

Hej !!!
Jestem tu nowy na forum mam dopiero 17 lat i od dziecka mam świra na punkcie BMW a szczególnie rekinów.Chiałbym aby każdy napisał coś o sobie zebym wiedział co tu są za ludzie na forum :sunglasses: niech każdy napisze ile ma lat i od ilu jeździ E24 lub E23 :grinning:

I jeszcze jakies życzenia :question:
czy mam podać numer kołnierzyka, buta :laughing:
No chłopaki, do dzieła zróbcie prezentacje dla nowego kolegi :laughing:
Może jakieś drobne przedstawienie :astonished:

Jonasz,
to jest forum, na którym ludzie w większości się znają - bardzo przepraszam, ale sformułowania w stylu “niech każdy napisze” nie są na miejscu (niegrzeczny tryb rozkazujący).
Jeździmy określonym modelem rekinów, i jesteśmy nieokreślonymi ludźmi. Przykro mi, ale nie podamy Ci nic o sobie, nawet numeru kołnierzyka, ponieważ przyzwyczailiśmy się do tego (i stało się to niepisaną regułą), że każdy kto odnajduje nas w sieci i ma podobne zainteresowania dąży do poznania nas “na żywo” - nie gryziemy :exclamation:
A jesteśmy jak widzisz po informacjach przy nicku z całej polski i uwierz mi, że nie jest to przeszkodą… pozdrawiam i proszę o poważne podejście - to nie jest gadu-gadu, pozdrawiam :exclamation:

no co wy… chłopak się zamknie w sobie.. :wink:

A może jakiś chat dla kolegi uruchomimy :laughing:

A wogóle poza tym ze jesteś fanem, to posiadasz już coś z tych pieknych aut w swej kolekcji :question:

Panowie, proszę o zachowanie powagi, człowiekowi należy sięwyjaśnienie - a ludzie są różni :sunglasses:
Ciesze się, że mogę czasem coś wyjaśnić :laughing:

Taki ma styl bycia… a może jest ankieterem :question:

Nie wiem kim jest, ale rozbawił mnie dziś :laughing: Ale już sie zamykam :flushed: bo zaraz Kuba kolejnej reprymendy mi udzieli :wink:

ale to “motorization” to chyba sam wymyslił

Na 100%, bo 1983 nie było jeszcze M635

Przepraszam jeśli was uraziłem swoim pytaniem :cry: Może jednak było głupie a ten rok produkcji to wiem że była prezentacja w kwietniu 1984 ale w 1983 wydział motorsport zaczął prace nad tą legendą :grinning: :grinning: :grinning: Chciałem was poznać ale jeśli proponujecie na żywo to nie ma sprawy tylko nie zawsze będę mial kase na dojazd :frowning:

A no to witaj w klubie. Jesli chodzi o kase to masz taki sam problem jak większość z nas, także tym sie nie przejmuj. :cry:

Zmieniłem date w podpisie pod postem żeby nikomu nie przeszkadzało już :laughing: :laughing: :laughing:

To forum jest dla milosnikow i posiadaczy… Ja prawie w tym samym wieku co Jonasz zakochalem sie w szosteczce - czy to jest problem?

niejedno branzowe i hobbystyczne forum poszlo sie walic przez naplyw ‘fanow’… potrzasnij drzewem a spadnie ci kilku milosnikow beemek…
ale to moja opinia i tyle w sumie chcialem powiedziec, pozdr..

Zalew, tragedii ilościowej jeszcze nie ma i nie dramatyzujmy :exclamation: Cieszmy się, że tak wielu ludzi ma tak pozytywnego pier…ca :laughing:
wielu marzy i jak wiemy niewielu ma… :sunglasses:

Jonasz mówi normalnie, a każdemu z nas przytrafiają się wtopy :wink:

ja nie chce nic drastycznego mówić gdyż uwarzam się naprawde za osobę nieznaną na forum no i oczywiście wciąż nową. Popieram Gorga iż dobrze jest że młodzi ludzie interesują się w starych Bmkach. Ja nie mam żadnego wykszałcenia mechanicznego jestem biednym studentem któremu często brakuje na bilet do domu gdy nadchodzi weekend aczkolwiek wiem iż za kilka lat będe posiadał E23 mniałem już odłożone troche kasy ale nadszedł niespodziewany wydatek i 7 w dalszym ciągu jest marzeniem do którego dąże:d. Ale uwarzam iż chłopak powinien poczytać popatrzeć czasem wtrącić jakieś słówko a dopiero później zabierać sie za jakieś powarzne posty jak sądzicie :question: Kurde rozpisałem sie

Chłopak miał dobre chęci.
Młodziutki jest jeszcze więc trochę wystrzelił jednak mu to chyba wybaczymy.
Ja pierwszy raz Szuchę zobaczylem jak miałem jakieś 8-9 lat.
W wieku około 12 lat dorwałem katalog i juz wtedy wiedziałem, że chce mieć ten samochód.
No ale wtedy nie było internetu więc… :slightly_smiling_face:

Miłość dopada człowieka bez względu na wiek :wink:

Ogólnie to moja miłość związana jest z tyłem tych aut nie wiem co w niej jest że jakoś wole patrzec na tył e23 niż na przód e32 a przecież o przodach rekinów nie ma co dyskutować, ogólnie myśle że jak nie będe miał az tylu pieniędzy to kupie e21 przód jest :slightly_smiling_face: i pupka w mniejszej skali ale też zadowala :slightly_smiling_face: