"szaro-zielona" 6 z Warszawy- moja

przeglądam forum i zauważyłem, że moja 6 została odkryta :slightly_smiling_face: niestety temat jest zblokowany i nie mogę się tam dopisać - żeby wyjaśnić wszelkie wątpliwości - to jest 6 o której pisali Paweł i Kuba - tyle że kolor jest “śliwkowy” raczej niż szaro-zielony (poza przodem, który został wspawany-stłuczka); rzeczywiście w średnim stanie (trzeba było ją zobaczyć jak ją kupowałem-nic mnie nie zraziło). Moim marzeniem było zrobić z niej piękny egzemplarz…udało mi się doprowadzić mechanikę (silnik, zawieszenie) do odpowiedniego poziomu (jak na 25letni samochód), niestety na odpicowanie blacharki i wnętrza nie starczyło mi za bardzo czasu i kasy - nadchodzi moment, że będę potrzebował bardziej rodzinnego samochodu :slightly_smiling_face: dlatego będę chciał ją sprzedać; w skrócie powiem tak - nie jestem samochodziarzem, nie za bardzo znam się na tym…ale jak zobaczyłem ją pierwszy raz to od razu się zabujałem…i to tyle wyjaśnień. Jestem pełen podziwu dla Was - “oddanych” sprawie - i mam nadzieję, że za niedługo będę miał tyle kasy, że utrzymanie 6ki nie będzie stanowiło dla mnie problemu :smiling_imp:

No i wszystko jasne. Zapraszam do działu sprzedam z Twoją szósteczką…

Wiesz co Adaś,jesteś brutalny :wink: Tak od razu do działu’sprzedam samochód’ :grinning: To sobie chłopak o nas pomyśli…

dziękuję za wspaniałe zaproszenie, nie skorzystam…póki co :slightly_smiling_face:

Zabrzmiało brutalnie :question: Sorry :exclamation:

eee, standard :sunglasses: Taei nasze rodzinne powitanie - zawsze zaczyna sie od - nie chcesz sprzedać :question: :laughing:

Kuba napiszał

dobre :laughing: