"Szroty" na stronce głównej

Skąd pochadzą zdjęcia tych rozbitych i w ogólnie nieprzyjemnym stanie szóstek w “szrotach” :question: Pytam, bo jedna z nich ma na klapie tylnej prawdziwy skarb dla mnie - spoilerek Alpiny, jaki miały niektóre modele sprzed `82, jak moje czerwone słoneczko.
Zresztą moja szósteczka i tak domaga się już wymiany, ostateczie naprawy klapy bagażnika, a to byłby miły dla oka bajer, jakby się udało go zdobyć :sunglasses:

Jeśli mówisz o tej białej to koleś jest albo był z Warszawy,trochę stara fotka mógł się pozbyć już auta :bulb:

Nie, chodzi mi o tą grafitową dokładnie poniżej białej. Na tylnej klapie ma taki prosto ścięty spoiler, na którym jest naklejony znaczek BMW i oznaczenie modelu.

taki jak ja mam - karmann :slightly_smiling_face:

A to sorki, na spotkaniu wydawało mi się, ze nazywaliście go Alpina, a nie Karmann. W takim razie juz go nie pewnie nie było go za czasów produkcji mojej czerwonej. No trudno będem oryginaly… bez spoilerka :sunglasses:

No właśnie, jakby to powiedzieć. W Twojej byłby bardziej oryginalny niż w mojej :grinning: Był on tylko do 635 CSi no i w 79 to jeszcze spokojnie. A przynajmniej tak słyszałem i w to wierzę :grinning:

Fajnie, a nie chcesz może sprzedać swojego :question: :face_with_rolling_eyes:

I tu pojawia się mały problem, bo może się okazać, że nie przeżyje odklejania i trochę się boję go ruszyć :confused: czymś dziwnym jest wklejony :confused:

Ja mam taką lotkę i mogę sprzedać.

Prosta lotka jest od karmana ale była taka sama w ówczesnej alpinie. Rózniły się tylko napisem. Karmanowska była z symbolem modelu a lpinowska z napisem ALPINA

To ja mam tą karmanowską.

Ile chcesz za spoiler ??:]

proponuję prywatną wiadomość… :face_with_rolling_eyes:

To ja mam pytanie, czy ktoś zna jakąś szatańską sztuczkę, żeby go zdemontować bez zniszczenia?? jest wklejany.

skoro i tak będziesz malował auto, spróbuj go odciąć, tak żeby klej został przy spojlerze, najlepiej cienkim nożem z piłką (np. do krojenia warzyw)… poza tym spojler powinien być dodatkowo mocowany śrubami (3-4 szt.)

nooooo… teraz wiemy ze wiekszosc czasu spedzasz w kuchni a nie w garazu…

poprostu mam garage obok kuchni :laughing: