" Teraz się książe pozajeżdża "

Tak więc wczoraj odebrałem swoją petardę z warsztatu. Na forum chciałbym podziękować Dawidowi za cierpliwość i upór podczas walki z tematem. Podziękowania należa się też Bootsiemu za pomoc w organizacji i szybką dostawę częćsi no i silnika oczywiście.

Teraz jeszcze dopracować trzeba mapę paliwa i zapłonu mam nadzieję ze do września projekt będzie już w 100% ukończony

ciekawe kiedy następny remoncik :v:

w 2009 roku

gratulacje :grinning:

jesteś złośliwy :sunglasses:
ciekawe kiedy Ty skończysz :laughing: i czy :smiling_imp:

nie było aż tak żle - co do dnia 6 miesięcy

najważniejsze, że do przodu - ja mam już dwa lata dwa miechy i dwa tygodnie :??:

Skrupulatnie Kuba liczysz - jak więzień do końca odsiadki :v:

dlatego mam substytut E24 :grin: , a z właściwym E24 nie ma pośpiechu, bo substytut sprawuje się całkiem, całkiem :v:

jak to mówi jeden kolega: jak ja nienawidzę szczęśliwych ludzi :grin:

noooo to pozostaje życzyć duuuuużo wachy i sprawnych hamulców :grin:

tak … wachy juz raz zabrakło :flushed: , cięzko się przestawić na większa pazerność auta na oktany

No toś se Pan narobił… mało było kłopotów? Petardy się zachciało… :grin:

czy może ktoś mi wytłumaczyć co to oznacza : &#8221 ; w tytule postu … pytam bo nie wiem :sunglasses:

Gratulacje!

A Marku numerki to pewnie cudzysłół “”"

no to poprawiłem, bo te numerki jakoś raziły mnie w oczy :sunglasses:

bo to cytat z Dawida

Congrulatione Don Corleone :sunglasses:

To ile teraz pali ze 20?

jak wracałem z Koszałkowa to deczko ponad 20 właśnie wyszło, coś mi się wydaje że trochę nie ekonomiczna ta 6 :smiling_imp:

No bo pomyliliście silniki. Trza było 2.4 na turbinie :smiling_imp: zakładać to byś jeszcze ze dwa tygodnie pojeżdził :grin: