radioodtwarzacz cd

masakra zeby wymienic radio w e23 musiałem wyciagac całe konsole przednia bo nowe radio nie miescieło sie bo miało za długie przewody
ale udało sie gra zajefajnie jeszcze przydała by sie jakas skrzenie basowa zeby bas był głębszy
pozdrawiam miłośników dobrago dzwięku w e23 , e24

pokaz jaki sprzecior kupiles, bo tez sie przymierzam, jakos za miesiac poltora sobie strzele zestaw full (radio mp3, glosniki, piec, woofer za kanapa)

http://www.allegro.pl/item116438509_wyprzedaz_.html
oczywiscie czarne z czerwonym podswietlaniem
z tyłu zamontowałem sobie system 3 drozny, 6 głosników ze zwrotnica ( filtrem ) gra naprawde czysciutko
to radio jest na troche bo poluje na cos naprawde zajebistego
http://www.allegro.pl/item116762752_perfekcyjne_brzmienie_niezawodne_nakamichi_cd300_.html
to jest dopiero sprzet który pasuje do e23

spoko, ile dales za calosc?

no to drugie radio mistrz, szkoda ze taka cena

za radio db-tronic 275 zł a za głosniki 200zł ale warto a i jeszcze eleptryczna antena bedzi niedługo bo moja stara to sie wysuneła do pół i juz tak została ani w jedna ani w druga nie pujdzie
pozdrawiam

a gdzie wmajdrowałeś taką ilość głośników?? było jakieś cięcie??

było było :grinning: przy remoncie pomyslałem jak miałem tył szybe wyjetą to wyciałem 2 duze dziury no i musiałme przerobic podtrzymanie tylnej klapy bo te druty przeszkadzały

nie myslisz o tym zeby w kanapie z tylu wyciac dziure w metalu na srodku i przymocowac woofer? wtedy przy opuszczonym podlokietniku bass prosto do srodka leciec bedzie bo ma tylko kawalek skory przed soba :slightly_smiling_face:

to jest dobry pomysł tylko ze ja tam mam butle z gazem nic nie wejdzie zaden głosnik :frowning: pozostaje mi tylko jakas skrzynia basowa pod nogi z tyłu :slightly_smiling_face:

aż dziw, że jeszcze nie włączyli się do tej dyskusji ortodoksi z pikantnymi komentażami :wink:

:laughing: :laughing: :laughing:

:smiling_imp: ale o co chodzi ?? :wink:
Ja już się nie wypowiadam na “te” tematy…

hahaah
to moze jakis macie patent na zrobienie muzy rownie dobrej przy zachowaniu oryginalu? :wink:

mechanika leci teraz, przy blacharze kupuje sprzecior i uskutecznie patent z kanapa :stuck_out_tongue: (pomysl kiedys dawnego znajomego, ktory kiedys tam ponoc mial 745i)

a ja mam w tylnym podłokietniku …
panel od radia “BECKER AUTORADIO electronic”…
i brak oryginału z przodu i kabla łączącego… :frowning:

jak sie niema co sie lubi to sie lubi co sie ma :slightly_smiling_face: :grinning: :grinning:

[ Dodano: 21-08-2006, 20:46 ]
no do mojego zestawiku dołaczyła skrzynia basowa i wzmacniacz no teraz to jest wypas :sunglasses:
mnie przynajmniej wystarczy :))))))))) :slightly_smiling_face: 375W wzmacniacz blaupunkt 170rms i skrzynia 600W moze ma ze 200rms ale gra fajnie :grin: