W tym roku jako eliminacja mistrzostw swiata rajdow samochodowych, pierwszy raz w historii przyjezdza prawdziwa smietanka…
Kto sie wybiera??
Termin jest ciezki, trafia dokladnie miedzy zlot w Sandomierzu i 2ga eliminacje Youngtimer Party w Poznaniu, my z Krzysiem chcemy jednak za wszelka cene tam byc i to od czwartku do niedzieli. Gdyby bylo wiecej chetnych z branzy rekinow fajnie bylo by sie jakos razem zorganizowac.
Z cenami troche szaleja, jak to zwykle na RSMS. Druga sprawa, ze jak nocuje sie na odcinkach specjalnych, to przemieszcza sie zwykle poprzedniego dnia wieczorem. W ten sposob mozna uniknac oplat przez wiekszosc rajdu - nawet w Niemczech. U nas bywa to zwykle bardzo proste
Na chwilę obecną jadę z rodzinką ( 5 sztuk ) Dawidek + Koper + … pewnie ktoś jeszcze się znajdzie. Planuję pojechać tam na cały tydzień takie małe wakacje w nienajciekawszym miejscu w Polsce (ale czego się nie robi dla rodziny )
Ja najprawdopodobniej rowniez w dobre kilka osob pod camping i namioty, Mam nadzieje, ze pomimo roznych planow noclegowych uda man sie choc po czesci wspolnie poogladac.
Kurcze przypominasz sobie Arek, chyba mialem w samochodzie fotogrtafa z dwoma lustrzankami i 10tka obiektywow, chyba kladl sie w samobojczych miajscach zeby zrobic dobre zdjecia a ja nie mam ani jednej fotki z rajdu… musze sie tym zajac.
Znalazlo sie co nieco, to nasze obozowisko na jednym z odcinkow a pozatym duzo zdjec z rajdu w prawo i lewo, przy odrobinie szczescia mozna sie nawet odnalezc