Reflektory do E24, czy beda pasować od E34

dzięki za opinie, po głębszych przemyśleniach zgadzam się z Wami, ale od dawna mi się takie podobały. Nic nie zmienie zostawie tak jak jest może jedynie soczewki ale to potem.Na pierwszym miejscu jest lakiernik no i środek myślałem zmienić na skóre :grinning:

Nie pasują fizycznie nie mówiąc o tym że stylistycznie… :face_with_rolling_eyes:

Da się dopasować, ale wizualnie będzie straszny kicz :face_with_rolling_eyes:

kicz to malo powiedziane i to a jakie pieniadze :face_with_rolling_eyes:

Nie no - Michal powiedz, ze zartowales!!!

jesli juz soczewki do 6 to tylko starego typu czyli bez usmiechow …

Ja tam nie wiem czy kiczy czy nie, w kolejce prac do mojej 6 czekaja srodki lamp z e36 ,czyli soczewka + okragle swiatlo + xenon , i mnie osobiscie nie bedzie interesowalo to czy komus zazdrosc nie daje spac czy mu sie to poprostu nie podoba.
Wg mnie nie ma nic zlego w tym zeby zmienic na lepsze swiatla w 6 . to samo tyczy sie sprzetu car audio , nie mam seryjnego i nie bede mial postaram sie o dyskretna zabudowe z czegos firmowego, i to samo tyczy sie alarmu anty wlamaniowego

Ufff. Kokolino wrócił.
Już myślałem chłopie że do Irlandii pojechałeś :grin: :grin: :grin:

Z audio sie zgadzam jak najbardziej, konkretne radio najlepiej z dvd, zabudowa bagaznika i tak nic tam poza kołem nie bede woził, a w srodku dobre głośniki ale bez zmiany widocznej na zewnątrz, ja chyba zdecyduje sie na jakis warsztat np klinika dzwięku itp chociaz i tak najpiękniejsza muzyka wydobywa sie z silnika :grinning: , a co do lamp to moj kolega przerabia lampy na ksenony nieiwm dokładnie co on tam zmienia ale widziałem efekt, mocne białe światło.

Jeśli przerabia z samopoziomowaniem, to ok :grin: Jeśli nie, to czeka Cię częsta wizyta na stacjach diagnostycznych :v:

i ogladanie wystawionych fuckow przez okno + pukanie w czolo

heh Tez sie ciesze ze Cie czytam :stuck_out_tongue: bylem ale nie w irlandi tylko blizej nas niemcy, francja, belgia, austria,słowenia, i takie tam :stuck_out_tongue:

[ Dodano: 11-05-2007, 18:55 ]

el regulacja Ok ale raczej jest zbedna , wkoncu nie kazde ByMyWy ma regulacje swiatel

druga sprawa przy xenonie to wymgane spryskiwacze lamp w 6 to nie problem nawet jesli nie dzialaja wycieraczki to chodzi o same spryskiwacze lamp :wink:
co do swiatla to nie ma nic piekniejszego niz bialo niebieskie swiatlo lub niebieskie -zalezy od zarówki :wink:

mam xenonki w e32 i swiatko jest nie do opisania w porownaniu do oryginalnych lamp
wkoncu wszystko widze :wink: no i jak zapalam to sliczne migniecie :wink: kto ma to wie.

Nie chodzi o elektryczna regulacje tylko samopoziomowanie lampy w trakcie jazdy.

Jak jedzie za mna auto na ksenonach bez samopoziomowania (Z BMW to zwykle E32/E34) to najczesciej daje sie wyprzedzic a pozniej siedze mu na ogonie z wlaczonymi dlugimi swiatlami i przeciwmgielnymi starajac sie wyjezdzac jak nablizej srodka jezdni zeby mu jak najskuteczniej swiecic po lewym lusterku.

Niestety na jadacych z naprzeciwka nie znam zbyt dobrego sposobu…

Zebym wiedzial, ze to cos wskura dzwonilbym na policje ale to nie ten kraj :v:

Zgodze sie z Toba ale nie musisz miec xenona zeby kogos razic prawda ??
wystarczy doladowane auto i zwykle lampy tez wkurzaja , wiem cos o tym tez kilka razy tak mialem , ale czy przez to mam nie miec dobrego swiatla ??
Wydaje mi sie ze wystarczy zrobic elektroniczna regulacje albo obciazyc auto i ustawic lampy tak zeby nie swiecily w asfalt ale tez nie dawaly znaków samolotom, a schemat swiecenie chyba gdzies w sieci widzialem , zn te z tymi punktami i odległosciami

na xenonie swiatlo i tak jest mocne wiec widocznosc bedzie i tak duzo lepsza
ja mam przód nizej niz tyl, auta nie obciazam i nie woze kompletu ludzi :wink: wiec ja napewno nie bede oslepial

O czym wogóle mowa :question: Przez chwilę zastanawiałem się czy nie pomyliłem for :v;
Pomyślimy o przekierowywaniu gdzie indziej :grin: