Rekin na wymarciu

Tak sobie zerkam od czasu do czasu:
http://allegro.pl/bmw-635-rekin-na-wymarciu-rodzynek-ze-szwajcarii-i3833071777.html

raz kosztuje 35k, raz 39k, później 55k a teraz znowu 35k. Strasznie niestabilne te przeliczniki z franka…

wszystko zależy od humoru sprzedającego, w jaki klawisz trafi, taka jest cena :slightly_smiling_face:

Auto kosztuje 20.000. Gość nie może się jedynie zdecydować ile kosztuje ta oryginalna rura wydechowa - 15 czy 35 tys. Tu jest cała tajemnica.

Też się nad tym zastanawiałem - czy czasami komuś w okolicy nie zginął kawałek rynny ze stodoły.

Panowie, tak zupełnie powaznie to gość przez telefon powiedział mi, że auto jest do zabrania za 34 tys. Pierwsza cena za jaką wystawił była 35600 albo 35900. Telefonów z propozycjami poniżej 20 tys miał dziennie kilkanaście i z tego powodu potem wystawiał te kosmiczne ceny około i nawet ponad 50 tys.
Ja byłe gotowy zabrać to auto za 28, a nawet za 30 tys. Nawet pomimo nieprofesjonalnie zmienionego koloru. Auto zostało polakierowane wyraźnie ciemniejszym niebieskim, ale niestety komory silnika i bagażnika już nie polakierowano … Niestety nie dogadałem się ze sprzedającym.

w szwajcarii jak zmieniasz kolor auta nie możesz lakierować komory silnika - takie przepisy

Może i tak faktycznie jest, nie przeczę. Choć w sieci nic na ten temat nie znalazłem …

Piszę o tej komorze silnika w kontekście ceny za auto. Jeśli miałbym dać za auto ponad 30 tys. to nie po to, aby wybebeszać komorę silnika i bagażnik i je “dolakierowywać”.

Zanim to E24 pojawiło się na allegro widziałem je na autoscout.ch. Byłem nim zainteresowany i wyliczyłem, że z rejestracją i transportem kosztowałby ok 19k, niestety zaraz zniknęło. Szkoda, że trafiło do handlarza.

Pewnie będzie pojawiała się przez kolejne 2-3 lata aż w końcu:

• cena zejdzie do tych 30k
  • ruda zaatakuje od stania w bliżej nieznanych warunkach
  • znajdzie się ktoś w gorącej wodzie kąpany i kupi okazję

W sumie to te pozycje nie wykluczają się wzajemnie :slightly_smiling_face:

Może ktoś oglądał albo zna tą sztukę?

http://allegro.pl/bmw-635-rekin-na-wymarciu-rodzynek-ze-szwajcarii-i3833071777.html

zastanawiam się nad tym - tylko mam trochę daleko… :frowning:

Pozdrawiam

Była omawiana już w innym wątku.

może jakiś link - nie mogę nic znaleźć…

Tutaj :u:

On już umarł i zmartwychwstał :laughing:

Umiera i zmartwychwstaje jakoś tak od wrzesnia :slightly_smiling_face: co 14 albo 21 dni :slightly_smiling_face: