Remont e24 - Marek

Tak jak obiecywałem - w tym poście opiszę, wszystkie (prawie) działana jakie poczyniłem przy realizacji tego remontu … a roboty było i jest jeszcze sporo…
plan i lista co trzeba zrobić i zmienić jest długa …

1. Demontaż
  2. Blacharka (zakończona )
  3. Lakier
  4. Silnik
  5. Zawieszenie
  6. Tapicerka
  7. Elektryka
  8. Zakup klamotów
  9. Montaż wszystkiego do kupy…
  10. Kosztorys.

Cóż e24 kupiłem w lutym 2004 roku … bo, jakby nie tego nie nazwać, się napaliłem. Piękny kolor lakieru, połączony z jasnym welurem urzekł mnie okrutnie … Oczywiście sprzedający powinien dostać min. jednego sierpowego w facjate, za bajery przez telefon (auto bez rdzy, igła itp), ale klamka zapadła i mam auto pełne niespodzianek (jak się później okazało…)
cdn

przygotuj jakiś opis i fotki na koszalin, to zrobię z tego stronkę :sunglasses: , zrobiłbym też stronkę z remontem Kuby, ale nie mogę się doprosić o parę słów komentarza do CD ze zdjęciami, które mam od jakiegoś roku… HELMUT :arrow_right: też przygotuj jakąś dokumentację, bo trzebaby w końcu rozbudować dział remontów :face_with_rolling_eyes:

moje też miało być w stanie "prawie idealnym’ :grin:

Macias, cóż ja mógłbym Ci powiedzieć… auto stoi i serca brak (kaski też ale tego zawsze:)

za to lepsza połowa ma swoje dwa koła :sunglasses:

napisz co chciałbyś do opisu, a na pewno Ci to prześlę :wink: Będę wdzięczny za wstawienie tego na stronę wreszcie nareszcie :laughing: