Bylo to poruszane juz przezemnie nie mialem mozliwosci podania nazwy srodka
dzis kupilem ten srodek bo mam kilka ognisk rudawca na oplu
nazywa sie ( jak wróce z garazu to dopisze nazwe
Rok temu zabralem sie za moje 6 i tam gdzie byly ogniska rdzy stosowalem ten srodek bezposrednio na blache , po nalozeniu czekalem 1 dzien ( chodz na ulotce pisze ze wystarczy kilka godzin )
po tym normalnie dalej przystepowalem do obróbki autka , do dzis w tych miejscach nie ma ani grama pecherzy
w mojej 6 mam na przednich chromach 2 male uszkodzenia po nalozeniu srodka zrobila sie przezroczysta powloka i juz nic wiecej nie dziaje sie z chromem , idealnie konserwuje
cena dosyc wysoka, bo pojemniczek taki jak najmniejszy koncentratu pomidorowego kosztuje ok 20 zl ,ale srodek moge polecic wszystkim
kokolino ma cos daleko do garazu … ja uzylem srodka firmy loctite o nazwie rost-killer … bardzo skuteczny przy likwidowaniu i swietnie zabezpieczajacy przed dalszym korodowaniem ale bardzo drogi - 200 ml kosztuje 50-60 pln
mam spoty rabat w Loctite jakby ktoś czegoś potrzebował to na priv proszę mają też inne rzeczy nawet fajne byłem kedyś na szkoleniu w tej firmie i widziałem ich środki, dobre ale drogie
Kurde na zlosc juz bylem co najmniej 4 razy w garazu i srodka nie odpisalem cholera czy to przez to ze mysle o tym caly czas ze juz kazdy chce wiedziec nawet teraz nie mam motywacji zeby zejsc na dol do garazu dzis pojezdzilem bialo blekitnym …giantem i sil nie mam