Nareszcie trafiłem na trójramienną kierownicę do e23.
Ale jak ja zakonserwować w takim stanie jakim jest ![]()
Czy można skórę na kierownicy odnowić jak skórę na fotelach, czy można ja jakoś malować ![]()
A oto moja piekność ![]()
Jak cos zapisuje sie u Ciebie na taką ![]()
Dopisuje sie do pytania. Moja kierka w E34 jast wytarta w 2 miejscach i wymaga polakierowania na nowo
prosze bardzo
Moze daj ja do obszycia.
Mam taka kiere od e24, albo podobna, były inne ? , jak ktos potrzebuje.
nie ma takiej potrzeby bo jest tylko farba wytarta do gołej skory
No to
Witam!
Kierownica to dość ciężki temat jeśli chodzi o renowację. jednak jeśli będziesz pamiętał o kliku rzeczach spokojnie możesz ją przeprowadzić i będzie dość trwała.
Jeśli chodzi o tapicerkę w samochodzie kierownica zużywa się najbardziej. Pot i tłuszcz z dłoni w połączeniu z ciągłym tarciem dają skórze an kierownicy nieźle w kość. W rękawiczkach raczej nikt jeździł cały czas nie będzie ![]()
Najważniejsze w wypadku kierownicy jest odtłuszczenie powierzchni. Jeśli dobrze przygotujesz skórę pod farbowanie nie powinieneś mieć większych problemów.
W ofercie mamy farby w sprayu jak i zwykłe do których potrzebujesz utrwalacz.
Więcej o renowacji kierownic możesz przeczytać na naszej stronie.
http://lederzentrum.pl/czeste-pytania/tapicerka-samochodowa/czyszczenie-i-regeneracja-kierownic-skorzanych.html
Farba spray + benzyna to koszt około 87 zł. Jeśli chodzi o spraye wybór kolorów jest ograniczony. Normalne farby dobieramy pod kolor.
Pozdrawiam Łukasz
Lederzentrum
To ja już bym chyba wolał za 150 zł obszyć na nowo w Kamiennej Górze z allegro (130zł obszycie + 2x10zł za wysyłkę - w tę i z powrotem). Robią naprawdę porządnie - polecam.