[Renowacja] w macias-garage...

wreszcie zacząłem mam nadzieję, że na zlot zdążę :sunglasses:

p.s.
poruszyłem już 1000 i 1 problemów na forum :smiling_imp:

no pięknie kurna a czym ty to wytrawiasz ?, (trochę popytam to się czegoś nauczę i może sam dam radę :wink: swojego parcha zrobić)

kiedyś nazywało się to “kompleksor”, a teraz w gospodarce kapitalistycznej nazywa się “polrust” :laughing:

jak widzalem Twoja 6che w Koszalkowie i na tych pierwszych zdjeciach bylem pewnien ze jak zaczniesz to czyscic to bez wstawek sie nie obejdzie - a tu pod spodem calkiem normalna nielatana blacha… Dlaczego to tak masakrycznie puchlo i pekalo??

poprostu komuś “winkiel nie wydał” i starał się to wyprowadzić szpachlą :confused:

No właśnie, wygląda to całkiem całkiem a u mnie palcem można dziury robić w błotnikach (dzisiaj sprawdzałem - może dlatego że przez 4 lata tego nie tknąłem, oby blacharz miał wogóle z czego profil złapać) :cry:

Nie rozbierasz reszty :question:

Czy resztę też sam wykonujesz, czy raczej zlecasz?

na razie poprzestanę na tym co najbardziej widać :sunglasses:

A maski przy okazji nie robisz :question: Coś tak pamiętam , że albo klar ci schodził , albo ruda wyglądała :face_with_rolling_eyes:

No to do zlotu dasz radę :laughing:

Nie wytykajmy palcami ale miales tez skrzywiony naroznik z przodu :grinning:

:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Nasza choroba jest fantastyczna :laughing:

narożnik w następnej kolejności :smiling_imp:

jak skończysz koniec to początek będzie wymagał nałożenia nowego kolorku :laughing: Ale fajnie, że na reszcie będzie ładny boczek :sunglasses:

@#$%&*

od tygodnia nie mam czasu na pobyt w garage :arrow_right: jak tak dalej pójdzie, to na zlot przyjadę 1/2 szuchy, albo co gorsza felcią :confused:

szucha we wtorek idzie do lakieru 8), dziś mam trochę czasu, więc dalsza część demontage :grinning:

Ciśnij Macias, ciśnij :arrow_right:

czy ktoś wie jak wydłubać dolne listwy wokół bocznych szyb bez ich wyciągania :question: :question:

W CS/1 spusczasz szybe na sam dol i od wewnetrznej strony drzwi odchylasz gumowe usczelki. Na samym poczatku i koncu listwy jest po jednej malutkiej srubce na gwiazdke. Odkrecasz i wyciagasz listwe. Nie mam jedynie pewnosci czy w CS jest tak samo.