wreszcie zacząłem mam nadzieję, że na zlot zdążę ![]()
p.s.
poruszyłem już 1000 i 1 problemów na forum ![]()
wreszcie zacząłem mam nadzieję, że na zlot zdążę ![]()
p.s.
poruszyłem już 1000 i 1 problemów na forum ![]()
no pięknie kurna a czym ty to wytrawiasz ?, (trochę popytam to się czegoś nauczę i może sam dam radę
swojego parcha zrobić)
kiedyś nazywało się to “kompleksor”, a teraz w gospodarce kapitalistycznej nazywa się “polrust” ![]()
jak widzalem Twoja 6che w Koszalkowie i na tych pierwszych zdjeciach bylem pewnien ze jak zaczniesz to czyscic to bez wstawek sie nie obejdzie - a tu pod spodem calkiem normalna nielatana blacha… Dlaczego to tak masakrycznie puchlo i pekalo??
poprostu komuś “winkiel nie wydał” i starał się to wyprowadzić szpachlą ![]()
No właśnie, wygląda to całkiem całkiem a u mnie palcem można dziury robić w błotnikach (dzisiaj sprawdzałem - może dlatego że przez 4 lata tego nie tknąłem, oby blacharz miał wogóle z czego profil złapać) ![]()
Nie rozbierasz reszty ![]()
Czy resztę też sam wykonujesz, czy raczej zlecasz?
na razie poprzestanę na tym co najbardziej widać ![]()
A maski przy okazji nie robisz
Coś tak pamiętam , że albo klar ci schodził , albo ruda wyglądała ![]()
No to do zlotu dasz radę ![]()
Nie wytykajmy palcami ale miales tez skrzywiony naroznik z przodu ![]()
Nasza choroba jest fantastyczna ![]()
narożnik w następnej kolejności ![]()
jak skończysz koniec to początek będzie wymagał nałożenia nowego kolorku
Ale fajnie, że na reszcie będzie ładny boczek ![]()
@#$%&*
od tygodnia nie mam czasu na pobyt w garage
jak tak dalej pójdzie, to na zlot przyjadę 1/2 szuchy, albo co gorsza felcią ![]()
szucha we wtorek idzie do lakieru 8), dziś mam trochę czasu, więc dalsza część demontage ![]()
Ciśnij Macias, ciśnij ![]()
czy ktoś wie jak wydłubać dolne listwy wokół bocznych szyb bez ich wyciągania
![]()
W CS/1 spusczasz szybe na sam dol i od wewnetrznej strony drzwi odchylasz gumowe usczelki. Na samym poczatku i koncu listwy jest po jednej malutkiej srubce na gwiazdke. Odkrecasz i wyciagasz listwe. Nie mam jedynie pewnosci czy w CS jest tak samo.