istnieje mozliwosc dopasowania reparaturki od jakiegos innego auta ???
Ja chyba bedę miał dojście do tych reperaturek do e23 mam napewno natomiast do e24 dokładniej zapytam bo znajomy zajmuje się robieniem tych rzeczy wiem że do e23 ma, a czy od e23 pasuje do e24 ?? to jest ciekawe ?? Jak bede to zapytam jak chcesz
i dam Ci znać ![]()
moze jestem jakis nietego, ale reparaturki czego
nadkoli z zewnętrznej strony - rdzewieją i jest to najbardziej popularna metoda pozbycia się rdzy na małym odcinku, wycinając kawałek błotnika przy nadkolu i wspawaniu w to miejsce elementu przygotowanego przez producenta, a popularnie zwanego reperaturką ![]()
reperaturki od e23 nie pasują z tego co wiem do e24, ale nie jest to jakiś straszny wydatek, jeśli ktoś ma do zrobienia tylko reperaturki to proponuję oryginał, materiał z którego są one wykonane jest w typ wypadku istotny, podróbka to tak do końca nigdy nie wiadomo jaka stal i jaka technologia ![]()
Do e23 można dopasować od e12, a do e24 od e28. Podkreślam, że dobry blacharz dopasuje, lecz nie będzie to oryginał.
reperaturka do e23 120 PLN Netto ![]()
i jeszcze raz e23 za 91.00 zł brutto ![]()
a ile kosztuja reparaturki oryginalne do e24 ?
Oryginalnych to chyba nie ma. Widziałem tylko podróbki i to tylko na tył. O cenę nie pytałem.
Jakub kupował i wymieniał, napisz do niego prv, to się dowiesz.
Bede jutro to zapytam
o te reperaturki , znajomy ma sporą firmę, robi blachy głównie do Mercedesów oraz wieleu wielu innych.
Oto jego strona internetowa, oboje jesteśmy z Karczewa www.tejas.pl
Niesugerujcie się że niema tam w spisie bmw ale wiadomo jelsi człowiek obraca się w tej branży to zna wiele dojść ![]()
Już załawtiałem raz :0
Spytaj czy dorobiłby progi? I obserwuj dział “spotkania” ![]()
Ok zapytam
obiecuje że się pojawię tak jak mówiłem w Foto Lab
Pozdrowionka !