Drodzy koledzy mam pewne pytanie gdzie można kupic REPERTURKI do BMW 6 bo blacharkę chcę zacząc robic jak się ciepło zrobi a nie wiem z kąd je wziąśc czy w ASO będą czy może gdzie indziej ???
To raczej marzenie ściętej głowy. Ktoś kiedyś miał i znał kogoś kto podobno mógł załatwić ale coś mu gdzieś wypadło czy coś ![]()
właśnie miałem to napisać ![]()
Do e24 nie ma reperaturek , tylko oryginały w ASO niestety.
hmmm a ile mogą kosztowa orginały ??? w ASO ??? chcę orginalne gdyż zależy mi na tym żebym go za 3 lata nie robił znowu dlatego robię wszystko porządnie z kumplem samemu tylko lakierowanie zlecam temu lakiernikowi z SAABa ![]()
Worek pieniędzy będzie mało
Sam przedni błotnik kosztuje ponad 2000 pln ![]()
Po pierwsze reparaturki czego ??
A po drugie nie ma w Aso reparaturek tylnych nadkoli - jedynie cały błotnik można kupić i kosztuje krocie
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=5341&mospid=47199&btnr=41_0337&hg=41&fg=25
![]()
Reperaturki są dostępne u wroga, kiedys prawie udało nam się z Kubą nabyć. Niestety gość wystawił nas do wiatru. Ale w niemczech ktoś to robi, ale jak to znaleźć nie mam pojęcia. ![]()
bardzo proszę o uważne czytanie starych postów
Powtarzające się tematy będą bezlitości kasowane… ![]()
ja jestem tym, który miał i szukał rok. Nie ma dostępnych, ale były kiedyś, a teraz jeden taki z częstochowy jest mi winien 60 euro… ale kiedyś jeszcze do niego podjadę ![]()
generalnie jedną zużyłem w kawałku, a drugą oddałem kozakowi z wybrzeża ![]()
jak ktoś znajdzie to stawiam flaszkę.
Oj tam krocie ~ 3800zł netto ![]()
i w najnedzniejszej grupie rabatowej A. Temat do zamkniecia