Teraźniejsze nowe beemki maja montowane elektryczne wentylatory…
Bez takich proszę… ![]()
Areczku - ależ ostatnio masz maseczkę idealnie płaską - więc o soo chodzi
![]()
Teraźniejsze nowe beemki maja montowane elektryczne wentylatory…
Hmmm, dla mnie ten dzwiek 6 cylindrowego silnika zmieszany z wtorujacym mu wyciem zasprzeglonego wiskotycznego wentylatora jest… , no w kazdym razie nie chcialbym sie go w zadnym wypadku pozbyc ![]()
Hmmm, dla mnie ten dzwiek 6 cylindrowego silnika zmieszany z wtorujacym mu wyciem zasprzeglonego wiskotycznego wentylatora jest… , no w kazdym razie nie chcialbym sie go w zadnym wypadku pozbyc
Trzeba było tak odrazu mówić ![]()
Ta,ja mam visco zblokowane na stałe,auto jęczy jak potępiona dusza w kotle ze smołą ![]()
No zblokowana wiskoza to zupelnie co innego, nie dosc , ze wiatrak wyje juz w innych tonach, to zaraz po przekroczeniu 2000obr przestaje chlodzic bo zrywa wiazke powietrza. Raz mialem w E30 zblokowany i po kilku tysiacach kilometrow wymianialem pompe wodna
Pomysl wczesniej ![]()
wiatraczek założony w sobotę (15min), motorek znów miło gada, bez wibracji, a auko od wtorku u blacharza. poniewarz rogi, przepełniły czarę, na 2 tygodnie jestem bez mojego autka
. Jeżdzę pożyczonym e32 i odliczam godziny do odbioru.
inna sprawa, jak to jest że mowocześniejsze auto (e32) a jakby gorsze ???
a tym powiem Ci nie jestem wcale zdziwiony ![]()
Znasz w ogóle jakieś nowe co byłoby lepsze od starego
od 15 lat wszyscy zaczęli pełną parą produkcję masową - wszycho upraszczając do bólu, ograniczyli koszty - pogarszając materiały i jakość wykonania, a także postawili na ekologię - efektów Ci nawet nie mószę tłumaczyć, generalnie autami zaczęły jeździć kompiuterki, a ten element pomiędzy kierownicą, a fotelem też zaczyna być tylko drobnym dodatkim, podzespołem… ![]()
Ten postęp jako jeden z wielu jest przykładem na to, że nie zawsze nowe znaczy lepsze… ![]()
o dokładnie — mało aut jest takich co mimow swoich 20 lat - wyglądają ponadczasowo i jeszcze mają extra osiągi ![]()
a te wszystkie nowe – to troche poraszka - kosmos wygląd - a i po krótkim czasie wszystko trzeszczy uuu .
poza tym ich zewnętrzna linia jest zawsze podobna - wszystkie maxymalnie obłe, uproszczone, nieskomplikowane, plastikowe…
(jakie nowe auto ma metalowy chromowany zderzak
)
żaden:) tylko lusterka i wstawki chromu w postaci pasków np. w paskach:) Chromy nie są już ekonomicznie usprawieliwione w produkcji. Choć jest jeden fajny wychromowany samochód, który mi się podoba, ale to już amerykaniec Chrysler 300m - naprawdę mi się podoba:)
o dokładnie — mało aut jest takich co mimow swoich 20 lat - wyglądają ponadczasowo i jeszcze mają extra osiągi
no nie wiem.. dla mnie e38 jest najbardziej betowa beta..
ładne są też 540 bo mają ładny silnik:) ale toto świszczy, uhh:)
to fakt - e38 z v8 4 litry - mniam mniam - ale osobiście v12 bym nie kupił
- ponoć awaryjne są
na moim osiedlu wczoraj jak wracałem z poarkingu jeden z sąsiadów (właściciel) tak ładnie zaświszczał (przegazował), że aż mi się miło na sercu zarobiło. Pięknię toto chodzi:)
wogole o czym my rozmawiamy
przeciez wiadomo ze stare autka sa najpieknijesze moze nie najekonomiczniejsze i nie bez awaryjne ale dlatego wlasnie je kochamy bo sa wyjatkowe i stac jest jeszcze nas na nie ![]()
wogole o czym my rozmawiamy
przeciez wiadomo ze stare autka sa najpieknijesze moze nie najekonomiczniejsze i nie bez awaryjne ale dlatego wlasnie je kochamy bo sa wyjatkowe i stac jest jeszcze nas na nie 8)
No łaśnie nie ma jak rzędowa szóstka ![]()
Oczywiście:)
rzędowa szóstka jest cool ale V8 to dopiero cool ![]()