Rozebrana na czynniki pierwsze cala decha

Wczoraj natchnelo mnie zeby rozebrac co nieco z kokpitu i deski , slabe podswietlenie itp , zaczolem grzebac tak rozkrecilem ze zlozyc ciezko:P
ale wyczyscielm wszystko , i wkoncu zaczelo mi wszystko swiecic
nie myslalem ze w 6 bylo juz podswietlenie wszystich elemnetów malowanych na bialo , bylem pewien ze to tylko biale a tu niee

wszystko swieci jakw najnowszej 6 :stuck_out_tongue: -prawie …

jednak spotkalem sie z kilkoma swiatlowodo podobnyi przewodami , czy tez macie cos takiego ??

obecnie jestem w fazie podswietlenia od tylu calych zegarów , przy okazju okazalo sie ze 3 dodatkowe wskazniki troche chyba w lecie zle podpiolem bo robily mi straszny pobór pradu

światłowody były stosowane nawet w e21 :grinning:

co znaczy “nawet” ze niby e21 nie fajne??

poprostu najprostrze rozwiązanie, bez potrzeby stosowania tysiąca żaróweczek jak obecnie :smiling_imp:

Tak masz racje nie polecam tego rozbierać jest przy tym zabamy (chyba że ktoś ma dość czsu), a mam pytanie do tych światłowodów, bo mi jeden nie świeci. a przy rozbieraniu wydaje mi się że jeszcze go poprawiłem na tak żeby było lepiej. czy mogą być przerwane? czy moś coś ciekawszego.

pozdrawiem M. Michall

jesli go przerwiesz to nie bedzie swiecil, one sa podlaczone do zarówki i tylko przedluzaja jej swiatlo :wink: u mnie juz swieci calutki panel srodkowy , nawet nie wiedzialem ze moze swiecic nawet bialy napis , czy strzalki :wink:

obecnie jestem w faznie konczenia podswietlenia zegarów !!!
:wink: podswietlenie jak przystalo na bmw, bursztynowo czerowno, i zegary swieca tak jak w nowych bmkach :wink: czyli podswietlenie od tylu :wink:

oczywiscie regulacja natezenia swiatla tez dziala ,w najblizszym czasie pochwale sie tym co wypocilem:P