popatrzylem na dane techniczne z autometem i bez i doszedelm do wniosku ze z automatem to raczej autko ma marne osiagi 9 sek albo 10 do 100km to raczej kiepsko jak na pojemnosci 3,3 3,5 L, wiec moja bedzie z manulna na 100 %
jak kto lubi. Jeden lubi manualną skrzynie drugi automatyczną. Aczkolwiek niektóre szóchy z automatem były szybsze od niektórych szóstek z manualem - na 400 m. ![]()
ja mam okolo 7.5 / 7.8 do paczki na automacie i nie nazekam
i nie wiezyl bym do konca w te katalogowe osiagi ![]()
Jak kto woli, ja własnie jestem na etapie powrotu do automata.
Nie tylko dlatego, że ponad wszystko cenie sobie wygodę ale auto tak miało w oryginale i to jest dla mnie najważniejsze.
a popatrzyłeś na dane do 1km?
nie wiem co te dane zmienią, ja manual dostaje w dupe na 400 to mało jest odcinków gdzie ciszniesz bez odpuszczenia na pełny kolometr
Ale myślę, że jak będzie w tym roku coś w Koszalinie (a będzie, jak znam życie, na pewno) to można podjechać na lotnikso i zprawdzić ![]()
Podjechać to ja będę miał czym, ale to nie będzie 6:(, bo ona jest rozebrana:) Zresztą w niedzielę widział ją Greg od czerwonej 6 i może sam napisać, że trochę do zrobienia:( choć nie ma rzeczy niemożliwych i zdążę ją zrobić. Może nawet na zlot:)
Sekunda do przodu czy do tyłu
Co za różnica
Tu nie o to chodzi… Poza tym czego wymagać od 20 letniego auta
Przyspieszenie nie jest uzależnione tylko od skrzyni biegów, nalezy zacząć od stanu zużycia łożysk w kołach, a skończyć na świecach, więc dane są nieaktualne od momentu wyjechania auta z salonu…
No i Adam treścią swojego posta zamknął temat i nie tylko:) Brawo!!!
tak adas…brawo zrobiles to swietnie i to w kulturalny sposob…bo ja juz nie moglem tego czytac… ![]()
![]()