Gdzie mogę znależść opis do skrzynki bezpieczników
DOTYCZY 628 CSI 1983
po polsku ![]()
Gdzie mogę znależść opis do skrzynki bezpieczników
DOTYCZY 628 CSI 1983
po polsku ![]()
szanowni koledzy zapomnieli, że 6 jest mieszańcem serii 5 i 7…
polecam więc książkę: H.R. Etzold BMW serii 5, jest tam polski opis skrzynki “B”, jedyną różnicą są zamienione miejscami dwa bezpieczniki…
a tak nawiasem mówiąc, jest tam sporo innych danych regulacyjnych…
widok jak stoisz przy błotniku przednim od strony kierowcy i patrzysz na skrzynke z bezpiecznikami, szkic pogladowy, bo się skaner skończył, a dokładnie królik przegryzł kabel !!
Rozpiska co do czego :
1 – 16A – Pompa paliwa z napędem elektrycznym
2 – 8A - Prawe światło mijania, tylne światło przeciwmgłowe
3 – 8A – Lewe światło mijania
4 – 25A – Zapalniczka, antena wysuwana automatycznie, regulacja poziomu, ogrzewanie siedzienia,
ogrzewania na postoju, programowane przestawianie siedzenia
5 – 8A – Światła awaryjne, oświetlenie wnętrzne, oświetlenie schowka na rękawiczki, oświetlenie bagażnika, lampka przenośna, zegar, centralna blokada (ZV), mikroprocesor (BC), alarm przeciwwłamaniowy (DWA), wskaźnik terminów obsługi (SIA), ogrzewanie zamka drzwi (Ts-Hzg), zespół kontrolny (Abfrage).
6 – 8A – Lampki kontrolne, obrotomierz (DZM), regulacja lusterka, mikroprocesor (BC), główna lampka ostrzegawcza, zespół kontrolny (Abfrage), wskaźniki zużycia paliwa (KVA), wskaźnik terminów przeglądów, Tempomat, podnośnik szyby, sterowanie regulacją poziomu (Niv.-Stg), reflektor cofania, wskaźniki biegów automatycznej skrzynie przekładniowej
7 – 16A – Lewe i prawe światło drogowe, tylne światło przeciwmgłowe (NSL)
8 – 8A – Radio, przyrządy, zespół kontrolny (Abfrage)
9 – 8A – Wycieraczki reflektorów (SRA), prawe światła : postojowe, tylne i parkowania
10 – 8A – Lewe światła : postojowe, tylne i parkowania
11 – 16A – Kierunkowskazy, wycieraczki i spryskiwacze, sygnał dźwiękowy
12 – 8A – Światłą hamowania, zespół kontrolny (Abfrage), tempomat
13 – 25A – Ogrzewana szyba tylna, dach przesuwany i unoszony (SHD)
14 – 25A – Regulacja wentylatora dodatkowego, dmuchawa grzewcza układu ogrzewania, urządzenie klimatyzacyjne
15 – 8A – Prawy reflektor przeciwmgłowy (NSW)
16 – 8A – Lewy reflektor przeciwmgłowy (NSW)
17 – 25A – Wentylator dodatkowy
TO ZNALAZŁEM NA STRONIE Oferta sprzedaży domeny: e-edukacja.pl
NICH KTOŚ LUKNIE I EWENTUALNIE POPRAWI ![]()