Zauważyliście, że na forum czasem pojawiają się ludzie, którzy wydawałoby się, że w temacie 6 chcą zawojować świat, zmieniać automat na manual, instalować klimę (nie mając auta) itp. itd. a po dwóch tygodniach ślad po nich ginie. Co o tym myślicie.
![]()
Bo 6 to trza kochać,a nie się bezproduktywnie “spalać” ![]()
powszechne na forach motoryzacyjnych.. wchodza nawet nastolatkowie bez prawka i pytaja jak stuningowac m5, czy bardzziej sie oplaca turbo czy kompressor, bo kiedys beda mieli ![]()
co do slomianego zapalu to mi tez sie zdarza :> najpierw mysle o swapach silnika, a potem sie przypomina, ze przydaloby sie uszczelke do drzwi najpierw kupic i zegary
![]()
ja ostatnio prawie tylko przeglądam forum i mniej piszę postów niż na samym początku. powód jest dość banalny: robie teraz swój biznes czasu mniej mam no i kasy na robienie szuchy, bo idzie na co innego niż renowacja. Ale tak jak pisalem w jednym z postów “Renowacja 635” będę robił szuchę, od podstaw i tak jak robią ją profesjonaliści, ale to dużo kosztuje i dużo czasu zabiera - niestety:(
Ale jak ją zrobię to będzie taka jedyna w polsce, bo już projektuje zmiany:) ale nic o nich nie powiem ![]()
Tak się ostatnio zastanawiałem co z Tobą sie dzieje ![]()
Nawet rozmawialiśmy na ten temat bo jakoś cichutko sie zrobiło ![]()
James, a jaki biznes prowadzisz ![]()
W telegraficznym skrócie:
Zajmuje się projektowaniem i wdrażaniem oprogramowania do kontroli pracowników jak to orzełki:) wykorzystują telefony firmowe stacjonarne i komórowe: do celów prawatnych czy służbowych. Generalnie system daje “x” możliwości, ale nie będę tutaj propagandy urządzał ![]()
I to wszystko zajmuję qpę czasu no i kasiory:) no i szucha poczeka kilka miesięcy na rozpoczęcie piaskowania, lakierowania itd…itd.
P.S. Byłem, Jestem, no i Będę na Forum!!!
SSman - już Ciuę nie lubię… ![]()
jak możesz biednych, cimięrzonych, przemęczonych i wykorzystywanych pracowników jakieś kapitalistycznie nastawionej korporacji z obcym kapitałem, transeferującej przy każdej sposobności każdą złotówkę z zysku na Kajmany pomagać w jeszcze większym wyzyskiwaniu biednych białych ludzi, którzy stoją na rozdrożu - zostać murzynem czy skośnookim
![]()
czy masz na myśli swojego obecnego pracodwacę:)?
…telefon słuzbowy ![]()
a dla kogo ten wywiad
![]()
dla Wampira:) Twojej Firmy nie ruszę:) bo sie nie da!!!
nawet nie chcesz wiedzieć co się w mojej firmie da zrobić kolego - powiem Ci, że tak wiele, że jak oglądałeś “Public enemy” to już wiesz ![]()
Współpracownicy też niczego sobie ?? - Film całkiem całkiem ![]()
wiem Kuba wiem, niezapominaj z jakiej branży jestem:)
no to już co nie co wiemy więc zmieńmy temat ![]()
zostały mi trzy tygodnie do wyjazdu z autem do Koszałkowa ![]()
hmmmmm, ale jak bym był bardzo zainteresowany takim programem. Od 1 marca przechodzimy na własny rozrachunek w firmie i bede musiał nad tym zapanować, a nie mam zielonego pojecia jak to zdziałać
![]()
daj mi namiar na siebie oczywiście na PM