Spotkania w 2005r.

No to wpisujmy w tym w poście gdzie widzielibyście się spotkac :sunglasses:

GÓRY. Tylko nie Bieszczady i nie Zakopane. Chociaż Zakopane może być.

jeśli chodzi o termin - to proponuje coś pomiędzy czerwiec - sierpień. We wrześniu wieczorami chłodno już jest :sunglasses:

Ale wieczorami można się ogrzać :wink:

Ja sie w pelni zagadzam z Kornaga GORY!!! nawet nie takie istotne gdzie dokladnie, choc jesli nie bedzie to zbyt daleko od Tarnowa to mialbym duze mozliwosci organizacyjne.

GÓRY :exclamation:

GÓRY :exclamation: I korzystając z okazji mam kolejną świetną koncepcję - a może by tak się wybrać w czwartek i zostać do niedzieli :question: jechać na dwa dni tyle świata to może być bolesne i męczące :sunglasses:

Mam identyczne zdanie, pol swiata przejechalem w zeszlym roku na mazury, szczelilem przyslowiowe piwko i juz trzeba bylo wracac :frowning:

Ale jak góry to gdzie?
Ja proponuję okolice Kłodzka.
A termin: czerwiec.

Góry, czemu nie, jestem za, tylko może nie zakopane, to takie oklepane, a jest tyle innych przyjemnych miejsc. Skoro Miłosz ma jakies mozliwości, to czekamy na propozycje :sunglasses:

Szczerze mowiac mam wieksze mozliwosci sprawe dokonczyc niz zaczac. Mowiac o mozliwosciach myslalem o tym ze w tatry mialbym generalnie blisko jak bede w Tarnowie zeby pojechac cos dograc, zobaczyc , ocenic, zawiezc przywiezc itd… Calkiem konkretnego pomyslu nie mam i nie wiem czy w ogole wiekszosc bedzie reflektowac na wyjazd w tamte strony. Mialbym tez konkretne mozliwosci, typu domek nad jeziorem kolo Nowego Sacza itd… ale to jeszcze nie gory…

Może być fajnie.Jest do zwiedzenia twierdza,tereny malownicze,i pewnie da się zorganizować nie drogo :sunglasses:

A może połowa lipca :question: Będzie bankowa pogoda jak dobrze pójdzie i porozmawia się z kim trzeba… :sunglasses:
Pytam bo może być w maju wyjazd i jak się okaże, że zaraz jest następny w postaci czerwca to wiem, że nieliczni, jak ja, mogą mieć problem natury ekonomicznej w wyjazdach miesiąc po miesiącu :face_with_rolling_eyes:

A może ankietka… :sunglasses:

widze ze nadchodzacy sezon bedzie ciezki tyle spotkan planowanych zeby chociaz byc na polowie z nich to bedzie juz git :sunglasses: no chyba ze jakas 6 w totka sie trafi wtedy nawet bym Was przysponsorowal wszytkich :grinning:

Przecież jest ankieta.

Ale zastanówmy sie wogóle co planujemy…

1. Wyjazd do Essen + możemy zahaczyć o Nurburgring.
  2. Zlot coroczny
    3…???

Prosze o propozycje

Techno Classica Essen- fajny link:
http://www.ciltd.co.uk/Techno/tcindex.htm