Chłopaki, dzięki za super spotkanie i pomoc. Bardzo było fajnie! Browar u Kowala bardzo mię się podoba - :piwko:
Niestety nie mam ani jednej fotki. Zapodajcie co nieco!
Wkleję jak tylko ogarnę kompa, tak się zakalapućkał, że przed chwilą nawet enter mi nie działał
Myślę, że jutro bo już nawet mogę coś napisać ![]()
Dzięki za spotkanie, Chico za zorganizowanie garażu no i Dawidowi i Mrówie za obiad, który mi uratował życie bo ci terroryści chcieli mnie zagłodzić i na moje rozpaczliwe próby podjechania gdzieś na żarcie kazali mi kupić kajzerki, żebym sobie pojadł - nie daruję wam tego ![]()
Kudeł ,to rozumiem że e12 już w Wawie?
Nie ale ma to swoje dobre strony. Dawid jak się ogarnie z pracą będzie ją ożywiał
Tylko termin jest bliżej nieokreślony bo roboty ma huk i w tej chwili doliczyłem się bodajże 7 wyścigówek które robi. Ale mi się nie spieszy, jest w dobrych rękach
Przy piwku Dawid mi zasugerował, że lepiej jej nie masakrować typową przeróbką na tor i chyba się z nim zgadzam, więc plan jest sportowo ale bez klatki. Nie wiem czy Krzysiek mnie nie opieprzy ale zdradzę wam, że zamiast rasowanych M30 ma się pojawić M-ka i to chyba najtańsza opcja po jego przygodach
Jak zwykle po wizycie w warsztacie Dawida jestem chory. Jego szócha zapowiada się rewelacyjnie, najbardziej zapadła mi w pamięć deska o grubości wytłoczki z bombonierki
Zresztą co tu gadać, każdy kto był wie o czym mówię, świątynia debilizmu i fanatyzmu związanego z motoryzacją, esencja radości ![]()
Jakich tam przygodach, ja nadal zostałem wierny M30 tylko tunera zmieniłem na taką niemiecką firmę coś na M się zaczynała e… dalej nie pamiętam. A czy nie będzie wybuchać to się okaże ![]()
też mi tajemnica - poliszynela ![]()
Jakieś zdjęcia ktoś ma ?? bo bym rzucił na nie okiem ![]()
:piwko: