spotkanie w Koszalinie

Chłopaki, dzięki za super spotkanie i pomoc. Bardzo było fajnie! Browar u Kowala bardzo mię się podoba - :piwko:
Niestety nie mam ani jednej fotki. Zapodajcie co nieco!

Wkleję jak tylko ogarnę kompa, tak się zakalapućkał, że przed chwilą nawet enter mi nie działał :smiling_imp: Myślę, że jutro bo już nawet mogę coś napisać :v:
Dzięki za spotkanie, Chico za zorganizowanie garażu no i Dawidowi i Mrówie za obiad, który mi uratował życie bo ci terroryści chcieli mnie zagłodzić i na moje rozpaczliwe próby podjechania gdzieś na żarcie kazali mi kupić kajzerki, żebym sobie pojadł - nie daruję wam tego :laughing:

Kudeł ,to rozumiem że e12 już w Wawie?

Nie ale ma to swoje dobre strony. Dawid jak się ogarnie z pracą będzie ją ożywiał :sunglasses: Tylko termin jest bliżej nieokreślony bo roboty ma huk i w tej chwili doliczyłem się bodajże 7 wyścigówek które robi. Ale mi się nie spieszy, jest w dobrych rękach :sunglasses: Przy piwku Dawid mi zasugerował, że lepiej jej nie masakrować typową przeróbką na tor i chyba się z nim zgadzam, więc plan jest sportowo ale bez klatki. Nie wiem czy Krzysiek mnie nie opieprzy ale zdradzę wam, że zamiast rasowanych M30 ma się pojawić M-ka i to chyba najtańsza opcja po jego przygodach :grin: Jak zwykle po wizycie w warsztacie Dawida jestem chory. Jego szócha zapowiada się rewelacyjnie, najbardziej zapadła mi w pamięć deska o grubości wytłoczki z bombonierki :grin: Zresztą co tu gadać, każdy kto był wie o czym mówię, świątynia debilizmu i fanatyzmu związanego z motoryzacją, esencja radości :grin:

Jakich tam przygodach, ja nadal zostałem wierny M30 tylko tunera zmieniłem na taką niemiecką firmę coś na M się zaczynała e… dalej nie pamiętam. A czy nie będzie wybuchać to się okaże :sunglasses:

też mi tajemnica - poliszynela :laughing:

Jakieś zdjęcia ktoś ma ?? bo bym rzucił na nie okiem :slightly_smiling_face:
:piwko: