Czy ktoś reflektuje na mały “meeting” dziś lub jutro w Wawie? :piwko:
Meeting to mi się kojarzy z klubem AA
Gdzie, jak?
No i wydało się ![]()
może skorzystać z propozycji Wojciecha (jutro, 20:00, PKP Stadion)?
Cześć.
Chętnie podjadę na stadion o 20.00 na PKP stadin obejżeć wasze auta,niestety moja 6-tka nadal w lakierze więc czymś innym.
Szyder, jeździłeś w tą i z powrotem swoją szóchą, tak że nawet nie miałem możliwości zagadać z tobą
Ja nawet nie zamknąłem swojej ![]()
Byłem tam.Kudeł twoje auto to ta piewsza czarna z jasnym wnętrzem stojąca najbliżej Sokolej?,czy ta z paskami bo bokach z Recaro?
Byłem Lexusem-spodobał się kamerzyście TVN.
ale też kiepski gust musiał mieć ![]()
Zaparkowałeś gdzieś, czy pojechałeś dalej, bo nie mogłem namierzyć auta.
No właśnie się nadziwić nie mogłem, że dookoła tyle najróżniejszych youngtimerów i oldtimerów, a lampa z kamerą stały przy tym “nowoczesnym” Lexusie. Oczywiście bez urazy, bo chodzi mi tylko o to, że jak to zwykle telewizja - przyjechali filmować wiekowe auta skupione wokół inicjatywy YW, a potem się okaże, że klasyków było 3 na krzyż, a na materiale zobaczymy klub Megane I, który nie wiadomo skąd się tam wziął.
A co do frekwencji, to naprawdę zjechała się rekordowa liczba aut.
W niedzielę kolejny spot - Skarpa za Sheratonem. Tam jest bardziej kameralnie, bo po prostu brakuje miejsca ![]()
Moja z Recaro
Zastanawiałem się czyje to auto
Ogólnie bardzo ładnie się prezentuje, tylko do klasyka brakuje paru wiosen. Osobiście zrobił na mnie wrażenie czerwony Saab sport, biały Saab - pięknie odrestaurowany oraz czerwony Lotus, niebieski był po dzwonie albo jakimś zdarzeniu i kiepsko zrobiony. No i zielony malarek 126p
Super detal i wykonanie.
Co Ty mówisz, łaziłem po całym terenie nawet kilka fotek zrobiłem, fajne było Volvo.
Wypatrywałem, zapytałem kolegi Wojciecha ale jakoś nie bardzo wiedział o co chodzi :??:
Rozmawiałem z koleżką od tego Volvo, mówił że nawet ma skóry w oryginale.
Podobno był też jakiś 200 konny maluch?
Lexus wpadł w oko pewnie tylko z tego powodu że jest w kolorze Macadamia Brown występującym również w palecie BMW ![]()
Panowie to chyba nie to forum, żeby o czymś takim gadać… :v;
Właśnie mi się zdawało, że znajomy kolor, ale obecnie jest? Bo bardziej mi się on kojarzy z E3.
Stała taka zielona E24 i czerwone E12 z forum E28, zielona strychnina moja ![]()