**A w kwestii spotkania - chłopaki z okolic Wawy, czy spotkamy sięprzed wyjazdem żeby uzgodnić szczegóły
Kto co bierze, gdzie co kupujemy i w ogóle
Może weekend albo początek tygodnia
**
**Jestem za
**
Może u Szturca któregoś wieczoru
Zadzonisz Kubuś do Macka ![]()
no chętnie, ale powstaje pytanie o jakim terminie spotkania mam go poinofrmować ![]()
Jaki ustalisz taki będzie ![]()
okey Panowie - więc worek, tfu wtorek najbliższy w miejscu myślę, że u Szturca - wieczorny frilik, tfu grilik - proszę zabrać kiełbę dla siebie i butlę coli bo od niej się
pragnienie gasi ![]()
12 VII godzina 19…
No dobra no dobra.. ale gdzie to cholerka jest…?
Tez bym przyjechal posluchac i moze Kuby foty z remontu oblukac a i koli zacnej napic sie z Wami ![]()
ul. Ostroroga od Młynarskiej pierwsza brama w prawo na Tyłach stacji benzynowej ORLEN
z chęcią bym się równiez do Was, ale nie wiem czy mi wolno
?
Ja lubie szybko ![]()
to sie nazywa komunikacja na bardzo wysokim poziomie. Pada pytanie, potem odpowiedź i dalej nic nie wiadomo:) A tak na poważnie
?
Zatankujesz szósteczki do pełna na stacji i nie ma problema
![]()
A tak poważnie? jesli masz ochotę to prosimy bardzo
ok. jestem:)
moze i ja zawitam jak czas pozwoli
tyle ze juz zaczynam sie zastanawiac gdzie te wszytskie furaki zaparkujemy ![]()
ja pewnie wbije jak czas i temperatura mozgu pozwoli.. tyle, ze za pomoca tramwaju i tenisowek
i moze z pomoca piwa w dloni ![]()
Jak dla mnie bylo bomba oby wicej takich imprez ![]()
bylem krotko, skromnie i pieszo, ale jak zwykle super milo sie gawozylo o najlepszych samochodach na swiecie ![]()
oby wiecej takich, popieram ![]()
A ja klasycznie po powrocie z pracy do domu zostałem uraczony opieką nad synkiem do godziny 20.00, więc byłem z Wami, ale myślami - niestety:)!!!
Dla mnie też…