Spotkanko u Szturca 12.07.2005r

**A w kwestii spotkania - chłopaki z okolic Wawy, czy spotkamy sięprzed wyjazdem żeby uzgodnić szczegóły :question: Kto co bierze, gdzie co kupujemy i w ogóle :question: Może weekend albo początek tygodnia :question: **

**Jestem za :exclamation: **
Może u Szturca któregoś wieczoru :question: Zadzonisz Kubuś do Macka :question:

no chętnie, ale powstaje pytanie o jakim terminie spotkania mam go poinofrmować :question:

Jaki ustalisz taki będzie :bulb:

okey Panowie - więc worek, tfu wtorek najbliższy w miejscu myślę, że u Szturca - wieczorny frilik, tfu grilik - proszę zabrać kiełbę dla siebie i butlę coli bo od niej się
pragnienie gasi :wink:

12 VII godzina 19…

No dobra no dobra.. ale gdzie to cholerka jest…?
Tez bym przyjechal posluchac i moze Kuby foty z remontu oblukac a i koli zacnej napic sie z Wami :wink:

ul. Ostroroga od Młynarskiej pierwsza brama w prawo na Tyłach stacji benzynowej ORLEN

z chęcią bym się równiez do Was, ale nie wiem czy mi wolno :wink: ?

Ja lubie szybko :wink:

to sie nazywa komunikacja na bardzo wysokim poziomie. Pada pytanie, potem odpowiedź i dalej nic nie wiadomo:) A tak na poważnie :wink: ?

Zatankujesz szósteczki do pełna na stacji i nie ma problema :laughing: :laughing: :laughing:
A tak poważnie? jesli masz ochotę to prosimy bardzo

ok. jestem:)

moze i ja zawitam jak czas pozwoli :face_with_rolling_eyes: tyle ze juz zaczynam sie zastanawiac gdzie te wszytskie furaki zaparkujemy :grinning:

ja pewnie wbije jak czas i temperatura mozgu pozwoli.. tyle, ze za pomoca tramwaju i tenisowek :slightly_smiling_face: i moze z pomoca piwa w dloni :slightly_smiling_face:

Jak dla mnie bylo bomba oby wicej takich imprez :laughing:

bylem krotko, skromnie i pieszo, ale jak zwykle super milo sie gawozylo o najlepszych samochodach na swiecie :slightly_smiling_face:
oby wiecej takich, popieram :grinning:

A ja klasycznie po powrocie z pracy do domu zostałem uraczony opieką nad synkiem do godziny 20.00, więc byłem z Wami, ale myślami - niestety:)!!!

Dla mnie też…