VIN: 5505486 Karmann.
Ten pojazd jest 486 egzemplarzem z ogólnej sumy 496 szt. jakie zostały wyprodukowane z takim wyposażeniem na rynek USA.
Posiadam opinię rzeczoznawcy, który stwierdził, że auto jest zachowane w stanie oryginalnym i autentycznym. Wszystkie główne zespoły i podzespoły są kompletne, z kompletnym oprzyrządowaniem.
Co mogę powiedzieć o aucie?
Sprowadzone w zeszłym roku z Arizony z USA. Po wszystkich opłatach, tłumaczeniach, itd. Tylko zrobić przegląd i można rejestrować.
Bmw sprawne, jeżdżące. Silnik, elektryka ok. Hamulce i zawieszenie po przeglądzie, są w porządku. Wymieniłem w tym roku gumy od stabilizatora z przodu ( jest rachunek). Wymienione świece, płyn w chłodnicy, przewody paliwowe, pompka i filtr od paliwa.
Blacha, podwozie, progi zdrowiutkie. Bmw ze słonecznego stanu, nigdy nie widziało zimy a i rzadko deszcz.
Ładny, czysty, nie zniszczony środek auta. To jego ogromna zaleta, biorąc pod uwagę jego wiek i ceny elementów wnętrza. Sam czyściłem i zabezpieczałem całe wnętrze.
Nowy dywan na podłodze i tylnej półce. Tylne fotele w pięknej, camelowej skórze. Ich stan określam na bardzo dobry. Fotel od kierowcy niestety w welurze (dla chcącego-do obszycia w skórę) ale w wyśmienitej kondycji.
Kokpit, deska rozdzielcza, środkowy tunel wyglądają jak nowe. Żadnych pęknięć (jak większość aut z słonecznych stanów USA), przetarć, złuszczeń, itd. Tapicerka na drzwiach i tylnych boczkach piękna, jak nowa.
Chromy na aucie: listwy, lusterka, klamki, progi w środku, znaczki, itp. w stanie idealnym.
Jest niestety i minus tego auta. Bmw, kwalifikuje się całe do lakierowania. Lakier ma nadal świetny połysk, kolor ma głębie, ale jest dużo odbić powłoki lakierniczej. Nie ma rdzy bo blacharsko jest zdrowe. Można z tym jeździć, ale "6-stka"zasługuje na coś więcej.
Do zrobienia również szyberdach ( nie odsuwa się, ale silniczek i linka pracują) oraz do nabicia klima… i to by było na tyle.
Felgi w bardzo dobrej kondycji, ładnie się prezentują. Do auta dorzucam kpl. 4 opon letnich, nowych na gwarancji (paragon).
Fotki: https://www.olx.pl/oferta/bmw-e-24-630-csi-rok-77-karmann-CID5-IDtAW4d.html#934c71b345
Więcej mogę wysłać na maila.
Zainteresowani niech dzwonią: 662 335 394 Łukasz