Jak w temacie, wracałem wczoraj z Wawki i juz cos sie zaczynało źle dziać przejechałem jeszcze ze 20 km i to już był koniec mojego sprzęgła.
Teraz pytanie czy ktoś ma dostep do niedrogiego sprzęgła ?? chodzi mi o całość czyli sprzęgło z dociskiem. Do 728 e23 z 1984 r w manualu. w Ciągu dwóch dni kupie nowe dlatego jakbyście mogli mi podac najlepsze lokalizacje, z doswiadczenia
gdzie można to dostać najtaniej i najlepiej ![]()
Dzieki i pozdrawiam!
ale zasadniczo co się dzieje - ślizga się?? pomka nie wysprzęgla ?? ![]()
Mam uzywane od 628CSi na manualu, jezdzilo przed rozbiorka normalnie ale nic wiecej nie moge powiedziec, i specjalnie sie mu nie przygladalem.
No ogólnie juz padło na dobre, słychac go było już od dobrych dwóch miesięcy, ale tak sie wszystko układało że niemogłem go zrobić ![]()
wszystko poszło, tarcza, ogólnie to to cos co tam jest ( bo sie tak dobrze na tym nieznam) wycieło dziurę w słoneczku od sprzęgła
ogólna kiszka i dlatego potrzebuje całość ![]()
PO DŁUGICH POSZUKIWANIACH ZAPŁACIŁEM ZA SACHSA - 1150, SĄ NIECO TAŃSZE, W GRANICACH 800, ALE Z JAKIEJŚ FIRMY KRZAK Z GB. RESZTA DROŻEJ.
URAŻAJ JAK BĘDZIESZ KUPOWAŁ, BO W ZALEŻNOŚCI OD SKRZYNI 4 CZY 5 JEST INNE ŁOŻYSKO. POWODZENIA
Siemanko!
Dzięki za rady
Mam już sprzęgło cena 1700 zł ale pójdzie przez znajomego z firmy ok 900 zł. Ah gdyby nie znajomości to u nas w kraju nic by sie niedało załatwic ![]()
Dowiadywałeś się w inter-cars ![]()
Tak w inter _carsie mają za 1600 zł ;(
Ja zapłaciłem tyle co Strugu za swoje
Też sachs ![]()