Szaro-zielona szustka - CZYJA ???

Ostatnio jadąc do pracy widuję zaro-zielona szustka. Zastanawiam sie czyja to. Auto stoi na rogu Al.Solidarności i ul. Jagielońskiej (praga).
Właściciela nie widziałem i zastanawiam się czy zostawiać jakąś informację ?

pojęcia nie mam - włóż kartkę, zobaczymy kto się odezwie :sunglasses:

Moja jest Zielona:), ale nie stoi na Solidarności, a na Włodarzewskiej:)
Jak ktoś będzie w pobliżu to zapraszam w sobotę do mojego garażu na małe doradzanie i oblukanie:) Jest ktoś chętny?

Człowieku, w sobote od 9 do 19 jest Barbórka… :sunglasses: Może w niedziele… i to przed obiadkiem bo po obiadku może być już ciężej :sunglasses:

Oczywiście zapraszam w niedzielę przed obiadkiem. Dokładny adres i telefon podam zainteresowanym na prv. W sobotę nie dam rady być na całej Barbórce, choć na Karową bym się z chęcią wybrał.

To moje rejony, ale nie widziałem tej szóstki, a wizualnie w jakim jest stanie?

jak to Twoje rejony ???
wygląda nieżle, kompletna, żadnych spoilerów, ale widuję ją z ok. 70m…

Mieszkam niedaleko ZOO :grinning:
Jak będziesz przejeżdżać, to zostaw karteczkę, ok :question:

ciekawe czy bliżej niż ja :laughing:

nie chce byc czepliwy ale w slowie szÓstka i siÓdemka nie wypada robic bledu :slightly_smiling_face:

No proszę… Do ronda Stażyńskiego mam 15m :laughing: A do ZOO do II wejścia 400m :laughing:

Dobrze, że Naszego forum nie czyta profesor Miodek :laughing:

czepliwy - racja :face_with_rolling_eyes: , ale mam na to papier :sunglasses:

do ronda Stażyńskiego nieco dalej, ale do nocnego na pl. Hallera 60m, na Szymanowskiego

:astonished: Dawno tu mieszkasz :question:

1,5 ROKU :sunglasses: , AUTO ZAWSZE NA ULICY…

:astonished: W którym miejscu :question: Mieszkam tu od 3 lat i nie spotkałem. Owszem stoi niedaleko mnie e23 zielonkawa cała poobijana, ale Twojej nie widziałem :confused:

TA O KTÓREJ PISZESZ STOI NA DARWINA, JA JESTEM 3 PRZECZNICE NA POŁUDNIE. RÓG Z DĄBROWSZCZAKÓW, KIERUNEK DO NAMYSŁOWSKIEJ. W LATO STOI TAM TEŻ MOJA BIAŁA WARSZAWA.
MOJA STRARA 735 STOI CZĘSTO NA 11.11

Przy Darwina często stoi tez moja e23, a latem e24 :grinning: Ale tylko w ciagu dnia, bo nocą są schowane… Kiedyś włamał się złodziej do mojej siódemki i postanowiłem spać spokojnie :wink:

Chyba zacznę częściej tamtędy jeździć…

A ta szóstka zielono-szara :question: To gdzieś blisko stacji benzynowej :question: