szok

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=pl&id=105870121&action=topInCategory&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=1&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Cabrio&tabNumber=2

PIekna. Nawet mam na tapecie 507.

to nie jest “szok” cena tego auta w/g wyceny TOP GEAR to jakieś 500.000 funtów…

no ok ale ponad trzy bańki

jeśli sprzedano ich 253 szt. to chyba nie tak dużo :v;

kurde, całkiem niedawno jak mieszkałem i pracowałem w n.y.c. widywałem na bronxie, albo w harlemie, już dokładnie nie pamiętam, taką 507-ke, stała chyba już na stałe wrośnięta w asfalt na ulicy, strasznie zapuszczona, chciałem nawet zdjęcia zrobić ale jakoś nigdy nie zrobiłem, jakbym wiedział wtedy ile to warte, lol, może jeszcze stoi? :wink:

no to bilet i :pa:

czytałem kiedyś wywiad z projektantem tego wozu i nie tylko juz jako staruszek w 1991 wypowiadał sie na temat pewnych samochodów i ich projaktantów bmw 850- wygląda jak ogórek .bugatti eb 110 - ettore chyba się w grobie przewraca jak to widzi itd moim zdaniem wyprzedzał epokę i projektował różne rzeczy min. zelazka itp podobnie jak bangle dzisiaj nie wszyscy go rozumieja ale wyprzedza epokę…

Mam taka :laughing: ! 507 jest najpiekniejszym BMW, moim zdaniem.