Szóstka MIłosza

no i Kolega MIłosz wystawił swoją szóche na sprzedaż http://www.allegro.pl/show_item.php?item=29701390 :sunglasses:

…ale po zdjęciu sądząc coś mi się widzi, że to nie jego auto, dziwnie coś wyszła :face_with_rolling_eyes:
Ciekawe co kupi innego :sunglasses:

To napewno sprzedaje Milosz, bo taki właśnie mam do niego nr tel…

tak to wiem, ale szócha na focie jak nie jego wygląda :sunglasses:

jak pamiętam to ma drugą - 628 - ponoć w lepszym stanie.

hmm dla mnie to tez jest ciekawostka :face_with_rolling_eyes: moze to przez te felgi wyglada zupelnie inaczej :wink: w sumie jego szostke widzialem tylko raz ale napewno nie powiedzial bym ze ta ze zdjecia to ta ktara widzialem na mazurach :wink:

Jaka ciekawostka :question: Może to kolejna szóstka do sprzedania :question:

wg mnie to jest ta sama co przyjechał na mazury - wypas się zgadza. kolor się zgadza - ino felgi zamienił. :sunglasses:

Rzeczywiście, to jest szóstka która była na zlocie, soczewkowe lampy i reklama gazu na masce :flushed:

i tak oto doszliśmy do punktu, w którym się okazuje, że nie ma to znaczenia :bulb: , mnie tylko interesuje co będzie następne jeśli zrezygnuje z “6” :face_with_rolling_eyes: No i czy się zobaczymy np w Koszalinie z nim :laughing:

Z tego co pamiętam, Miłosz mówił, że będzie jeździć 628 którą kupił, nie pamietasz :question: Poza tym, może zadzwonić do Niego :question: Kubuś…

Ostatnio z nim emilowałem i wiem, że nie będzie ich w Toronto :cry: Nie wiedział jeszcze wtedy co z Koszałkowem, ale może się jeszcze dowiem :wink: