No i już po zlocie. Pewnie jeszcze trochę czasu minie, zanim wszyscy dojadą do domów…
Jak było to niech może wypowiedzą się uczestnicy, a tutaj perspektywa osób trzecich:
Pozdrawiam,
Piotr
No i już po zlocie. Pewnie jeszcze trochę czasu minie, zanim wszyscy dojadą do domów…
Jak było to niech może wypowiedzą się uczestnicy, a tutaj perspektywa osób trzecich:
Pozdrawiam,
Piotr
Super udany zlot, bardzo mi się podobalo. Widziałem rzeczy,ktore u nas nie ma. Wielke dzięki Saszowi a Piotrowi za doskonalą organizacie.
Szkoda że nie mogłem być. Zabrakło czasu…
Chyba to nie ostatnie spotkanie w tym roku?

My już w domku cali i zdrowi, dzięki wszystkim bardzo i pozdrowionka
Helmuty
Dziękuję wszystkim za odwiedzenie moich okolic. Ogromne wyrazy szacunku za wytrwałość i budowanie wspaniałej atmosfery.
Może popiszemy komentarze do artykułu
Piotr chyba szybko kupi alusy
Mistrzów obiektywu proszę o zamieszczenie zdjęć.
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Imprezka udana - fajnie i konkretnie zorganizowana - zaj…a atmosfera - luz i humor - pieknie tereny i atrakcje. Gratulacje i podziękowanie ode mnie i syna - oraz “ekipy” Remika (x5 i roomster) - którzy musieli wyjechać wcześniej i prosili, żebym podziekował w organizatorom w ich imieniu.
Dla mnie to był mały chrzest bojowy -pierwszy “męski” wypad tylko z synem, a auto nie wykończone jeszcze i nie dopracowane. i było OK.
Wylecieliśmy z Miłoszem lekko po 20 z Malborka - polecieliśmy A1 na 3-miasto i dalej na koszalin - 260 km - roztalismy się na wlocie Koszalina przed 23 - a jechaliśmy spokojnie bez szaleństw nie przekraczając 130 ale zwalniając w obszarach zabudowanych. Więc tempo i czas było ładne. Miłosz w Dziwnowie pewnie był ok północy ale to sam powie. ![]()
przypominam, że wszelkie foty umieszczamy w dziale GALERIA … żeby bałaganu nie było. Postaram się jak najszybciej umieścić foty które poczyniłem.
Dotarlem, dziekuje, zaraz ide chyba dalej spac ![]()
No i kolejna perspektywa osób trzecich:
http://info.elblag.pl/5,18550,Bawarskie-expressy-z-wizyta-w-Elblagu.html
Pozdrawiam,
Piotr
dojechalismy szczesliwie wczoraj wieczorem rodzinka zadowolona z pobytu na zlocie pełni wrazen iatrakcji które zobaczylismy przez te trzy dni PELNE SLOWA UZNANIA dla organizatorów SASZY i PIOTRA do zobaczenia pozdrawiam Darek :piwko:
byłem na chwilę ale i tak było super… zobaczyć Was i poczuć ciary na plecach bezcenne :pa: do następnego :piwko:
Melduje - jestem w domu, akurat dojechalem. Bylo super, jescie raz dziekuje Piotrowi a Szaszowi. Ryby byly bardzo smaczne
Ekipa gliwicka dojechała szczęśliwie w poniedziałek rano
Co do zlotu, było naprawdę miło was wszystkich poznać, atmosfera super, rewelacyjna miejscówka i doskonała organizacja,
dziękujemy i pozdrawiamy
Karolina i Grzes
Dziekuję wszystkim uczestnikom zlotu za super relaksującą atmosfere, organizatorom za sprawne zorganizowanie i wybór bardzo ciekawych miejsc (zwłaszcza te pochylnie!) oraz wyboru knajpki na rybkę (pycha!)
Dotarliśmy szczęśliwie i po wymianie akumulatora
gotowi do następnej imprezy
wcale Cię nie poganiam :piwko:
Zdjęcia - zlot Sztutowo 2010
Kliknij tu
404- not found
Link do zdjęć poprawiony zapraszam. :piwko:
nawet dwa lynki poprawione… , a nie było innego motywu tła niż puste krzynki ![]()
i jakiego masz ładnego AVATAR’a dareczku ![]()
z moją w tle ![]()