to dlatego sa te kumulacje ![]()
Rekiny luybią duże wygrane ![]()
Czarny, byłeś u Tomka ![]()
No właśnie bo zniosę jajko!!
U Tomasza nie byłem,ponieważ nie mogę się z nim dogadać.Sorry,że się nie odzywałem, ale cały poprzedni tydzień spędziłem w Niemczech.Jutro znów wyjeżdżam więć do Tarnowa nie pojadę.Próbuję wyciągnąć od niemca niezły unikat,ale nie będę zapeszał.PS:czy słyszał ktoś o 630cs modyfikowanym przez Alpinę na zamówienie w 1984r???
nie słyszałem, ale teraz bardzie chcę wiedzieć co ustraliłeś z Tomkiem z Tarnowa
Tommy bardzo chce lampy i trza chyba zabrać blachy, są tanie, a każdemu mogą się przydać kiedyś (choć lepiej żeby nie). Mówiłeś coś, że będziesz jechał do niego dużym autem… Coś przewidujesz kiedy to może dojść do skutku ![]()
No ja w Tarnowie bywam calkiem czesto tylko, ze do W-wy prawie nigdy nie jezdze, ale gdybym mogl jakos pomoc…
Panowie!
Mam Mercedesa Sprintera na stanie,jeśli wam coś KONKRETNIE potrzeba to piszczie,na święta jadę do Wawy,podrzucę za symboliczne piwo,tylko sprecyzujcie potrzeby bo z Tomkiem trzeba gadać konkretnie
Panowie!
Mam Mercedesa Sprintera na stanie,jeśli wam coś KONKRETNIE potrzeba to piszczie,na święta jadę do Wawy,podrzucę za symboliczne piwo,tylko sprecyzujcie potrzeby bo z Tomkiem trzeba gadać konkretnie
Kubuś do dzieła, kontakty telefony…
**ja potrzebuję kolumnę kierowniczą z stacyjką - a idealnie by było jakby do tego był jeszcze kluczyk.
Jak Tomek to ma - to ja bardzo chetnie ** ![]()
Kurcze, jakie Kubuś do jakiego dzieła
, ja chciałem pomóc bo wiem, że te graty się mogą przydać kiedyś, ale nie mam żeby na nie wyłożyć i żeby u mnie leżały, na lampy zapisał się Tommy, są jeszcze blachy - pas tylny, przedni, maska, klapa, drzwi w kiepskim stanie, dach - za całość blach 500 PLN ![]()
Jakby był fundusz klubowy to bym się nie zastanawiał i na potrzeby nasze wziął. Ten kto by coś potrzebował (przykład Adasia - pas tylny) zapłaciłby część kwoty należnej i spokój - byłoby na inne zakupy później
A tak jest problem… ![]()
Nie wiem co zrobić, brak mi koncepcji, mogę partycypować w części kosztów, ale nawet nie wiem gdzie to trzymać ![]()
Ja napisałem co potrzebuję i jak to jest - to ja to biore na 100% a jak chodzi o pieniądze to wiesz że u mnie nie ma z tym problema. Mówisz ile i ja przelewam (w granicach przyzwoitości oczywiście ![]()
Wiem Mareczku i oto się nie martwię
, ja tylko nie mam możliwości zakupu różnych gratów samodzielnie i magazynowania ich
Zwłaszcza, że zbieram grosiki żeby zrobić zakupy dla siebie ![]()
jesli chodzi o miejsce to ja moge juz cos u siebie zorganiozwac i oczywiscie jak tylko zaczne wkoncu zarabiac to tez byl bym gotow sie do tego dolozyc w jakims stopniu
trza to przemyslec i przedyskutowac…
I rodzi się koncepcja, że klubem jeszcze nie będąc możemy mieć wspólnego grosza trochę i po uzgodnieniu graty magazynować ![]()
Nie warto szukać, warto mieć.
Oczywiście jest masa innych problemów do rozwiązania, ale padł pomysł i warto o nim dyskutować ![]()
jasne ze warto
tak jak mowilem ja moge zorganizowac jakies miejsce pod dachem na te graty bo mam warunki
ale to jest akurat najmniejszy problem trzeba zebrac kilka odpowiedzialnych osob i cos postanowic konkretnego ![]()
jasne ze warto
tak jak mowilem ja moge zorganizowac jakies miejsce pod dachem na te graty bo mam warunki
ale to jest akurat najmniejszy problem trzeba zebrac kilka odpowiedzialnych osob i cos postanowic konkretnego :roll:
Jestem za ![]()
O rzesz ty,sprawa robi się poważna.
To będzie oficjalny klub,składki,defraudacja[czy jak to się pisze] i zniknięcie skarbnika? Fajnie,jak w rządzie ![]()
Nooo, taki Grobelny, tylko na mniejszą skalę
Jak się bawić to się bawić… ![]()
Kuba ilu jest użytkowników forum - tych aktywnych? Myślę, że to dobry pomysł zrobić składkę.