Szukam Tomasza Bilskiego

Szukam dawnego użytkownika forum-Tomasza Bilskiego z Tarnowa.Proszę wszystkich znających Jego aktualny mail o wiadomość!

a co narozrabiał ?? :astonished:

Napisz do Kuby na prv…

Czyzbym nie byl jedynym posiadaczem E24 z Tarnowa ??!!?? :bulb:

Akurat Tomek już sprzedał, ale kiedyś jeszcze miał trochę gratów - tylko zawsze pozostawał problem transportu z Tarnowa :face_with_rolling_eyes:
Zaraz odczytam wiad. pryw. i powiem co i jak :bulb:

Jak byś nie złapał do tej pory namiarów na niego to sie do mnie odezwij :sunglasses:

Sprawa już chyba załatwiona - czekam aż tylko Czarny to potwierdzi :bulb:

Twój namiar okazał sie mało skuteczny, zobaczymy co z moim :confused:

Przestańcie się licytować :confused:

Właśnei się jorgnąłem, że mam jeszcze jeden numer tylko był inaczej zapisany, jest on na 0606 74… . Dajcie znać jak się okazę, że macie jeszcze inne :face_with_rolling_eyes:
I nie licytujmy się już :slightly_smiling_face:

1, 3, 7, 33, 41… a mnie to lotto :laughing:

Adaś, nie chcę Cię martwić, ale po 5 cyfrach to tylko dobry balet możesz uskutecznić - mnie to LOTTO zaczyna się od magicznych 6 cyfr :laughing:

Jakbyś trafił 5 w expres lotku, to byś nie narzekał i szybciutko nr konta podał przy ul.Targowej w Warszawie :laughing:

a ile płacą :question:

Nie wiesz :question: :astonished: Rozczarowałeś mnie :laughing:

Gram w Dużego przy kumulacjach :sunglasses:

Ja mam też ten nr co i Tobie sie udało znaleźć, także remis, a co Adaś LOTTO za to przewiduje :face_with_rolling_eyes:

Dobry wieczór!!!A oto wyniki Express Lottka:606…
Dzięki za info!!!

Ps:
Chyba będę jechał do Tomasza po most.Ma jeszcze dużo innych części(wiem że ma bardzo ładne tylne lampy,nowy znaczek itp.)Mogę coś przywieżć nawet do warszawy.Czekam do piątku ew.soboty.

No prosze, wszyscy mają tak wspaniałe autka że jest brak zainteresowania gratami, chyba że Panowie na nowe sie przerzucili :confused: