szybki sondaż przedwyborczy :))

zobaczymy na jak długo :neutral_face:

Boje się tylko jednego.
Wybory zostaną anulowane z powodu uchybień.
Odbędą się następne za miesiąc, ale już z 20% frekwencją, pójdzie twardy elektorat PIS i będzie trzeba kupić bilet do Londyny :confused:

A tak wogóle to strasznie się ciesze że fOTYGA nie będzie już w MSZ, jak ja tej baby nie znoszę, a teraz :pa:

Świadczy to wyłącznie o tym, że o polityce masz pojęcie, delikatnie mówiąc, mniejsze niż o rekinach :slightly_smiling_face:
Zbyt dużo propagandy się nałykałeś.

Nie jesteś jedyny :slightly_smiling_face:
Reszta nie widzi potrzeby przenoszenia na to forum politycznych sporów.
Po co mam wiedzieć, że miły gość, którego pytam o sprawy szóstek, jest np. aktywistą SLD? Od takiego to bym nie kupił nawet spojlera M-ki za 200 zł! :slightly_smiling_face:

Ale głowa do góry - za niedługo czeka nas CUD!
Premier Donald Tusk zlikwiduje wypadki samochodowe, za które, jak wiadomo, odpowiadał PiS.
Premier Tusk obniży znacznie podatki i jednocześnie zwiększy wynagrodzenia. Czeka nas niedługo fala przyjazdów niemieckich i angielskich lekarzy i pielęgniarek - będą chcieli tyle zarabiać, ile u nas.
Premier Tusk wybuduje ekspresowo 2500 kilometrów autostrad, 840 pływalni i 320 stadionów.
I oczywiście stanieją jabłka, bo premier Tusk zniesie dekretem skutki wiosennych przymrozków.
A wszystko to odbędzie się oczywiście bez korupcji i złodziejstwa nierozłącznych dotychczas z działaniami KLD i części PO :slightly_smiling_face:
Cud, mordy wy moje, cud prawdziwy nas czeka!

lame

proponuje pozostać przy temacie rekinów bo skończy się podobnie jak pewna dyskusja o homo - fobach/sexualistach

Ale numer!
Zaraz przegrzebię archiwum. Czyżby szóstka była lubiana wśród tzw. “gejów”?
To już wiem czemu tylu facetów się za mną ogląda kiedy wysiadam z szóstki!
:wink:

jedni już pokazali co potrafili, więc niech się teraz wykażą inni, których tak samo surowo ocenimy za czas jakiś… :piwko:

Dla niektórych głosowanie na jedyną słuszną partię jest spełnieniem marzeń o przynależności do inteligencji :slightly_smiling_face:
Cóż, inni wolą być razem z Kilarem i Gintrowskim niż z Dodą i Wiśniewskim :slightly_smiling_face:

To zresztą świetna wiadomość - Ich Troje nadal będą istnieć! Wiśniewski zapowiadał, że wyemigruje jeśli wygra PiS.
Czekam na serię wspólnych koncertów z Dodą i Wojewódzkim jako konferansjerem :slightly_smiling_face:

wroze ci kariere politologa

:laughing: :laughing: :piwko:

A ja bym kupił, co mają osobiste przekonania polityczne do interesów?
Co ma jedno do drugiego? Ja nie różnicuje ludzi po takich cechach, a wyznawcy partii poddańczej radia maryja czyli pIS’u jak widac tak.

Nie głosowałem na pIS bo:

• Nie jestem za państwem opiekuńczym i socjalnym które lansuje PIS,
    Ludzi należy mobilizować do pracy, a nie obiecywać im pieniądze tylko za to że są leniwi,
    społeczeństwo powinno sobie uświadomić jedną zasadę “Umiesz liczyć licz na siebie”, skończyły się czas socjalnego rozdawnictwa.
  • Nie odpowida mi ich polityka zagraniczna, to bez talencie w postaci Pani fotygi, ona nawet nie zna zasad panujących w dyplomacji, myli traktaty, myli fakty historyczne i jest zdalnie sterowana przez jarosława, żenada!
  • Nie choruję na tą samą chorobę co premier jarosław, nie tropię układów, nie mam manii prześladowczej, nie obchodzi mnie że ktoś 30 lat temu podpisał lojalkę bo po pijaku wjechał w osiedlowy śmietnik (Damięcki)
  • Nie jestem za zwalczaniem korupcji metodą spektakularnych telewizyjnych zatrzymań, nie tędy droga, prawo należy zmienić tak, aby korumpowanie nic nie dawało i nie było potrzebne, na razie jest tak iż jest w wielu aspektach życia wręcz konieczne danie w łapę.

Co do PO to nie uważam że są to cudotwórcy, napewno będą wchodzić w układy, korumpować, oszukiwać itd. ALE NIE SĄ CHORZY PSYCHICZNIE I NIE PŁASZCZĄ SIE PRZED OJCEM DYREKTOREM I JEGO SEKTĄ!!

Pierwszą podstawową sprawą jest to że Jarek jest notorycznym łgarzem, albo nie wie co mówi:

“Premier: zasady zobowiązują”

1. Nie będę premierem, gdy mój brat będzie prezydentem
  2. Nie będzie koalicji z Samoobrona
  3. Cieszę się, ze będę na pierwszej linii walki z Samoobroną.
  4. My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do
    władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy
  5. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sadu lub przeciwko komu toczą się
    sprawy sadowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS
  6. V-ce minister sprawiedliwości nie będzie ścigał i nie osadzał w wiezieniu działaczy opozycji w latach 70
  7. Wybudujemy trzy miliony mieszkań.
  8. Wprowadzimy szybko niższe podatki.
  9. Wycofamy wojsko polskie z Iraku.
  10. Prawie 200 km autostrad w 2006, to nasza zasługa.
  11. Tylko 6 km autostrad w 2007, to wina SLD.
  12. Marcinkiewicz, to premier na całą kadencje.
  13. Pomożemy Stoczni (UE chce zwrotu 4 mld).
  14. Zredukujemy administrację państwową
  15. W rządzie nie będzie byłych członków PZPR.

Dla mnie, raz dane słowo, jest święte… (Jarosław Kaczyński 10 VII 2006)

Jak więc ufać komuś kto notorycznie kłamie? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Jak mnie ktoś oszuka, albo w inny sposób mi zrobi numer, np podkupi spojler mtechnika za 250zł to go spotka kara :lup: a nie nowy kredyt zaufania. Logiczne, czy on myśli że ludzie są aż tak naiwni? :laughing:

nie droczcie się siostry :v; bo zachowujecie się jak jacek i placek :laughing:

Ilu facetów w jego wieku mieszka z mamusią? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma auta? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma “prawka”? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma konta bankowego? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma żadnego majątku? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma żony lub dziewczyny tylko ma kota? - Bardzo,
bardzo niewielu

Nie lubię premiera który reprezentuje niewielu… :slightly_smiling_face:

To była obelga

Ale głowa dzisiaj boli po szampanie. Witam ponownie w III RP, nie tylko w tematach motoryzacyjnych “postęp” nie zawsze jest najlepszy :laughing: :laughing: :laughing:

były PISuary a teraz z POpaprańcy … jedni i drudzy dbali i bedą dbali o swój tyłek …
nie głosowałem ani jednych ani drugich … nawet na przerobionych Komuchów którzy w akcie desperacji wyciagnęli “trupa z szafy” - Kwacha - a ten i tak po wyborach niby nie bedzie wchodził ani do sejmu ani do polityki… dlatego nie kumam dlaczego, akurat on brał udział w debatach a nie Olejniczak … kpina z ludzi…
Ja jak zwykle na głosowałem na UPR - jakoś pasują mi poglądy Mikkiego.

wg mnie Tusek i jego banda (tak jak PISuary przez ostatnie 2 lata) nic nie zrobi … w raz z nim wchodzi do sejmu całe kolesiostwo z czasów Buzka … czyli bedzie powrót do dawnych układów … możemy sie spodziewac że bedą prywatyzować resztki które zostały i będą na pewno chcieli zamienić nam złotówke na euro …
Główny kandydat z naszego regionu, nr 1 na liscie, obiecał że niby za jego kadencji zrobią obwodnice Koszalina za pieniądze unijne …
pożyjemy - zobaczymy …
a tak wogóle to NIE WIERZCIE POLITYKOM :sunglasses: