panowie
robimy pra, pra, pra, wybory :v;
niestety nie umieściłem w ankiecie dwóch najważniejszych sił politycznych:
- www.6.com.pl
- podziękowania dla wszystkich damy sobie radę bez was
wszelkie komentarze mile widziane ![]()
panowie
robimy pra, pra, pra, wybory :v;
niestety nie umieściłem w ankiecie dwóch najważniejszych sił politycznych:
wszelkie komentarze mile widziane ![]()
nooo niech panowie się nie wstydzą, niech głosują i niech uzasdniają wybór. kolejność w ankiecie jest jaknajbardziej analfabetyczna ![]()
mysle ze uzasadnianie wyboru moze doprowadzic do niemilej dyskusji, dlatego ludzie milcza ![]()
tiaaaa… pis or not too pis… oto jest pytanie…
a ojciec derektor na to: TO ZBOCZENIE…
![]()
moze niech ta jedna osoba co kliknela w pis wyjasni reszcie ![]()
MOHEROWY NINDZA…
p.s.
z rozrzewnieniem wspominam czasy berecików z antenką, zupek regeneracyjnych z wkładką mięsną, kawusi zbożowej z mlekiem lub bez, 10-tego stopnia zasilania, zacieru dojrzewającego w wannie i destylującego się w pralce, fajek bez akcyzy, niekończących się sesyji “naukowych” w akademikach, szybkich z WSP kobitach oraz integracyjnych z ZSMP cipitas ![]()
To chyba byl Sasza ![]()
Macias chcesz startować w wyborach … i sondujesz do która partia ma największe szanse ??
![]()
a gdzie UPR ??
całkiem poważnie gdyby JKM miał troche bardziej strawny charakter to UPR była by moim zdaniem alternatywą dla tych mord, znanych od dawna przewijających się wciąż na fotelch jak na karuzelach tylko w coraz to innych mundurkach. Polsska scena polityczna mnie mdli.
i w mojej opinii UPR byłby jak najbardziej rozsądnym wyborem
powinien być dodany do ankiety , jezeli tu tylu wyborców ![]()
PANOWIE i kika PAŃ. zabookowane już loty na poniedziałek do irlandii :??:
czy wykopiemy z grobu hasło GIERKA:
Trzymajmy kciuki że jutro ostatni dzień IV RP
i nareszcie radość z cofania do III RP
niesamowiete jak uwstecznianie może cieszyć… a może nie poszliśmy do przodu w ogóle przez dwa lata i to tylko propaganda
brrrrrrrrrrrrrrrrr
ojj jestem tu jedyny ktory glosuje na PiS??
![]()
Jak jesteś za PiS to admin bez wyrzutów sumienia moze Cię zbanować, a zapewne zrozumiesz ![]()
no jestem ![]()
a na PO nigdy bym nie zaglosowal… swoja droga jesli oni wygraja czego im nie zycze to zobaczycie na wlasne oczy ze nie zrobia nic “by zylo sie lepiej” :pa:
yyyy, jest cisza, więc dziś nie komentuję - ale w poniedziałek na pewno wrócę do tematu ![]()
Dixi ![]()
Ech, cisza wyborcza, gadałem z Dixim przez GG na ten temat, cieżki przypadek ![]()
Ech, propaganda, ale dziś już nic więcej nie napiszę, bo za zrywanie ciszy wyborczej jest 5 tys zł grzywny ![]()
PBS DGA dla TVN24: PO - 227 mandatów, PiS - 158, LiD - 47, PSL - 27; w senacie - PO - 67 mandatów, PiS - 26, LiD - 5, dwa mandaty dla kandydatów niezależnych.
to co ? zostajemy… ![]()