nie wiem, czy ktoś z was oglądał zapowiedź nowej serii TOP GEAR na TVN TURBO
pod koniec reklamówki jest pokazana chyba szucha
![]()
Też mi tak się wydawało ![]()
nie możliwe. Clarkson nie nawidzi BMW ![]()
Ooo, nie prawda, to że jest stronniczy nie znaczy, że nie powie dobrego słowa ![]()
Ale może pojawią się testy nowego MPowera i na przykład strej 635 z nową 645 ![]()
no niby M5 400 km była w jego 1 dziesiątce ale 645 ostatnio strasznie objeżdżali, (a 6 nie było wogóle w 100, ale cs był) a widzieliście może reklamówkę z M5 E39 The fastest saloon car on the planet - dla mnie b omba -tak mi się przypomniało
Nie wiem czy to ten odcinek, ale widziałem ostatnio ok. 2 w nocy porównanie 645, Jaga i Porshawki - niestety ale pojechali dość mocno po 6stce. Przegrała w sprincie po plaży ale chyba cenowo wypadła lepiej… ?
Najprawdopodobnie chodzi im własnie o ten odcinek. Pojechali grubo po nowej 6 chyba ich faworytem był JAG.Ogólnie niexle sie bawili na tej plaży:D
właśnie o ten odcinek chodziło, ale przyznam , że konkurenci byli okazali, jag na tych laczkach wyglądał super ![]()
acha, a na koniec programu tak cichutko, między zdaniami napomknęli, że na torze to 6 wykręciła najlepszy czas
, ale dla nich bajrdziej obiektywna była plaża ![]()
to był odcinek z powtórkowej serii z przed roku, a reklamówka, o której mówię jest z nowej serii zakupionej przez tvn. ![]()
p.s.
wczoraj na discovery była powtórka programu jak powstawała nowa szustka, ale znacznie go skrócili w porównaniu premierą ![]()