280203013 ?

280203031, mam to w 3,5 82 rok, ale coś kiepsko chodzi,cz to oto chodzi :question:

Mówisz o przepływomierzu :question:
Kiedy ustawiałeś luzy zaworów :question:

nawet ostatnio, i dalej nic :confused:

A kiedyś chodził dobrze :question: Bo jesli nie, to może o innym nr powinien być przepływomierz…

dlatego pytam :confused:
kupilem jakiś czas temu padlinę :flushed: i chcę doprowadzić do takiego stanu jaki być powinien w takim aucie,
aaaa przeplywomierz ma datę 78 a reszta 82 :face_with_rolling_eyes:

Rok to pikuś, ważny jest nr, ale mozliwe jest, że przepływka jest od 3.3… wiem, że do '82 były rózne nr przepływek nawet w motorach o tej samej pojemności. Jesli twoje 3.5 jest na motroniku z silniczkiem krokowym, to powinien być przepływomierz o nr 0 280 203 027
Rozejrzyj się na Twoim terenie czy ktos nie ma BMW 735 e32, albo 535 e34, bo w tych autach do '93 są przepływki o tym nr

poszukam, sprawdze,…

Ja mam końcówkę przepływki 018, ale na pożyczonej od marka właśnie 013 silnik chodzi idealnie. Oczywiście nasze silniki nie mają silniczka krokowego.

ale według tematu jesyt 013, a wedlug posta 031… osochozi :question:

Pewnie miał oryginał 013 a założył 031 a może na odwrót.

Kubuś znou świruje, lepiej napisz czy odstawiłeś szóstkę do Kozalina :question:

Kuba ma racje - w temacie jest końcówka 013 w tekscie 031 - mi się wydaje że coś tu kolega pomieszał - i na pewno mu chodzi o końcówke 013 :sunglasses:

nie to że się trącam - ale od Bokeja się dowiedziałem że jednak Kuba nie bedzie robił szóchy w Koszalinie. :sunglasses:

o ile znam się na cyferkach to stoi napisane 031(jeszcze to sprawdzę i dam znać) :bulb:
bystry to ja nie jestem :cry: oczy-wiście jest 013, a na plastiku od dolu 1285501033

tak, to prawda :face_with_rolling_eyes: Ale nie chciałem jeszcze o tym mówić - czeka mnie rozmowa z paroma osobami… Generalnie nie mam tyle ile miałem mieć, a całości nie chcę publicznie tłumaczyć :face_with_rolling_eyes: Generalnie jest to bardziej zawiłe i skomplikowane - auto będzie robione zupełnie gdzie indziej :flushed:

Jest mi tylko wstyd, że powiedziałem, że będzie inaczej, a jest inaczej, generalnie zajebiście staram się unikać w życiu takich sytuacji - teraz się nie udało :confused: