Trening w Ułężu 2012.02.18 ( sobota )

Ułęż 18 lutego, godzina 10:00 - 15: 00 ( jezeli beda chetni na dluzej i POMOGĄ zbierac slupki to bedzie mozna pojezdzic dluzej ) cena 250 zl. Zapisało się już 13 właścicieli beemek.
Wpłata do 10 lutego, tytulem ULEZ 18 LUTEGO 2012
KAJA WIDAWSKA
inteligo
50 1020 5558 1111 1415 0270 0094

Cześć,

czy można się zapisać i przyjechać innym autem z epoki?

Dzięki,
Leszek

Tam są głównie nie z epoki, królują Lancery, możesz przyjechać jakim chcesz :wink:

Tym razem będą same beemki :grin:

Czyli nie można? Możesz odpowiedzieć na moje powyższe pytanie?
Dzięki.

Można przyjechać innym autem. Jesli się zdecydujesz i wpłacisz kasę daj mi znać na pw w celu wpisania na listę.

Ale była jazda… 130km/h 90 stopni bokiem :piwko:

001.jpg

001.jpg

001.jpg

Zazdroszczę,

jak nawierzchnia - asfalt, czy lód?

Jeździliście na zimówkach?

całkiem wyleciało mi z głowy, to kilka km ode mnie, bym przyjechał chociaż popatrzeć… :v;

Właśnie o dziwo lodu nie było. Na początku był tylko śnieg, potem zrobiły się czarne łaty, więc było nieźle.
Adam miał mięsiste zimówki to latał do granic możliwości, na zajechanych zimówkach już nie było takiej frajdy.

Rozmawiałem wcześniej z właścicielem/administratorem lotniska i mówił mi, że
lotnisko nie jest odśnieżane ani solone…i że nawierzchnia jest oczyszczana przez koła samochodów.

Nie mam zimówek w mercedesie W107, którym chciałem przyjechać, więc dobrze że się
nie zdecydowałem i bo niewiele bym skorzystał.

hmmm W107?? Trochę chyba nie pasuje do tego “toru”. Zbyt dużo niespodzianek kryje, no chyba że chcesz spacerowo pojeździć ale podmuch przelatujących lancerów może ci zerwać lakier :wink: .

Ja się ugryzłem w język :sunglasses: ale domyślałem się że nie wszyscy dadzą radę :laughing:

Też się powstrzymałem… :laughing:

Fota od tylca :grin:

E23_ulez.jpg

E23_ulez.jpg

E23_ulez.jpg

Tak - raczej spacerowo.
Ale zaproszenie na 18.02 było na tym forum, więc spodziewałem się klasyków, nie lancerów.

A tu relacja fotograficzna z całej imprezy.