Dzięki za komplement ![]()
Witam serdecznie miłośników i użytkowników BMW ![]()
Marecki
… serii 6 i 7 ![]()
Również witam ![]()
o kolega z Koszalina - nie kojarze - jakim autem się przemieszcza ?? ![]()
Nic dziwnego że nie kojarzysz bo studiuję w Wawie, w Koszałkowie to jestem raz na dwa, trzy tygodnie na weekend. A autko… Bordowe E34 Touring ![]()
Cześć
Kolego…
Jakoś kojarzę nick, ale nie mogę sobie przypomnieć ![]()
MAREK:
Marco:
Witam serdecznie miłośników i użytkowników BMW
o kolega z Koszalina - nie kojarze - jakim autem się przemieszcza ?? :roll:
Nic dziwnego że nie kojarzysz bo studiuję w Wawie, w Koszałkowie to jestem raz na dwa, trzy tygodnie na weekend. A autko… Bordowe E34 Touring
a ja spotkalem kolege w warszawie i serdecznie witam ![]()
W tajemnicy wam powiem ze Marco przymierza sie do zmiany autka na 6…
powodzenia! ![]()
tylko pogratulować decyzji ![]()
Serdecznie witam cały skład
Może któryś z szanownego grona mnie pamięta jako Fiedoski 633 sorki że się nie odzywałem ale się poprawię ![]()
Serdecznie witam cały skład
Może któryś z szanownego grona mnie pamięta jako Fiedoski 633 sorki że się nie odzywałem ale się poprawię
Witaj! Tylko po co zalogowałeś się jako adam633
Fiedoski 633 nie został skasowany…
Drogi Adamie jako fiedoski nie dałem rady się wbić więc się przelogowałem ale wolałbym funkcjonować jako fiedoski ![]()
Drogi Adamie jako fiedoski nie dałem rady się wbić więc się przelogowałem ale wolałbym funkcjonować jako fiedoski :roll:
no to trzeba było się odezwać to byśmy hasełko podmienili ![]()
witam wszystkich. coprawda nie wlasciciel BMW, ale rownie klasycznego coupe - mazdy 929coupe. Tak stwierdzilem, ze moze czasami sie poodzywam, bowiem jestem milosnikiem e24
a ze Zalew obok mnie siedzi i jego e23 widze codziennie - to trzeba czasami zobaczyc co sie dzieje;) a noz widelec spelni sie moje marzenie i stane sie posiadaczem jakowejs e24. Pozdrawiam jeszcze raz ![]()
Mam nadzieję, że siedzicie wszędzie, ale nie na Rakowieckiej:) Ale już serio: powitać fana, rzecz zrozumiała.
hmmm… też ładne
Odświeżam potrzebny temat i proponuje podkleić.
a ja sie z wami juz witalem zaraz jak sie zarejstrowalem na forum
wiec nie musze ![]()
Witam, nowych ![]()
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych. Od zawsze miłośnik a od 8 lat posiadacz BMW M635 z 84r.
Pozdrawiam ![]()
Witam wszystkich pozytywnie zakręconych. Od zawsze miłośnik a od 8 lat posiadacz BMW M635 z 84r.
Pozdrawiam
Powitac powitać ![]()
wytam
ja juz jestem zarejstrowany na forum jakis czas
ale nie witałem sie z wszystkimi oficjalnie wiec
WITAM WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW BMW E23 i E24 ![]()