Tu się witamy!

Dzięki za komplement :wink:

Witam serdecznie miłośników i użytkowników BMW :wink:

Marecki

… serii 6 i 7 :sunglasses:

Również witam :wink:

o kolega z Koszalina - nie kojarze - jakim autem się przemieszcza ?? :face_with_rolling_eyes:

Nic dziwnego że nie kojarzysz bo studiuję w Wawie, w Koszałkowie to jestem raz na dwa, trzy tygodnie na weekend. A autko… Bordowe E34 Touring :grinning:

Cześć :exclamation: Kolego…
Jakoś kojarzę nick, ale nie mogę sobie przypomnieć :face_with_rolling_eyes:

a ja spotkalem kolege w warszawie i serdecznie witam :slightly_smiling_face:
W tajemnicy wam powiem ze Marco przymierza sie do zmiany autka na 6…
powodzenia! :slightly_smiling_face:

tylko pogratulować decyzji :grinning:

Serdecznie witam cały skład :exclamation: Może któryś z szanownego grona mnie pamięta jako Fiedoski 633 sorki że się nie odzywałem ale się poprawię :grinning:

Witaj! Tylko po co zalogowałeś się jako adam633 :question: Fiedoski 633 nie został skasowany…

Drogi Adamie jako fiedoski nie dałem rady się wbić więc się przelogowałem ale wolałbym funkcjonować jako fiedoski :face_with_rolling_eyes:

no to trzeba było się odezwać to byśmy hasełko podmienili :wink:

witam wszystkich. coprawda nie wlasciciel BMW, ale rownie klasycznego coupe - mazdy 929coupe. Tak stwierdzilem, ze moze czasami sie poodzywam, bowiem jestem milosnikiem e24 :slightly_smiling_face: a ze Zalew obok mnie siedzi i jego e23 widze codziennie - to trzeba czasami zobaczyc co sie dzieje;) a noz widelec spelni sie moje marzenie i stane sie posiadaczem jakowejs e24. Pozdrawiam jeszcze raz :slightly_smiling_face:

Mam nadzieję, że siedzicie wszędzie, ale nie na Rakowieckiej:) Ale już serio: powitać fana, rzecz zrozumiała.

hmmm… też ładne

Odświeżam potrzebny temat i proponuje podkleić.

a ja sie z wami juz witalem zaraz jak sie zarejstrowalem na forum :stuck_out_tongue: wiec nie musze :wink:

Witam, nowych :wink:

Witam wszystkich pozytywnie zakręconych. Od zawsze miłośnik a od 8 lat posiadacz BMW M635 z 84r.
Pozdrawiam :grinning:

Powitac powitać :slightly_smiling_face:

wytam
ja juz jestem zarejstrowany na forum jakis czas
ale nie witałem sie z wszystkimi oficjalnie wiec
WITAM WSZYSTKICH MIŁOSNIKÓW BMW E23 i E24 :grinning: