Witam witam. Widzę, że tak samo długo posiadasz e24 tak jak ja ![]()
O kurcze
Nie zauważyłem więc i ja się witam ![]()
Popieram.
macie… ![]()
no to teraz sie powitam:) WITAM!
Mam taką małą dygresję…aby temat taki nie był tylko miejscem gdzie nowi użytkownicy ograniczają się do zwyczajowego hej, cześć i pozdrawiam, ale może rozwinęli swoją wypowiedź o małą notkę o sobie i samochodzie lub pasjii. Starzy użytkownicy w więkoszci znają się osobiście. Nasze spotkania “globalne” nie są za często w ciągu sezonu, więc nowi nie mają okazji zaprezentować się od razu osobiście. Dobrze jest wiedzieć z kim się rozmawia. Funkcjonowanie tego tematu jako miejsca na [cześć] uważam za mało poważne - wręcz szczeniackie.
Rzekłem ![]()
heh w sumie Gorg ma rację:) to sie poprawiam ![]()
Od niedawna jeststem właścicielem e23 732i co pewnie dużo osób s forum juz wie:) Generalnie jestem pewnie najmłodszym z Panów którzy tutaj zaglądają… Także od niedawna NIE jestem już włascicielem e21:( posiadałem ją jakis okres czasu… tylko czas grał na jej nie korzyść.. robiłem co nie co przy niej ale sie już nie opłacało… Mam zamiar zrobić moją e23 tip-top jednak to wymaga czasu i poświeceń… oczywisice interesuje mnie tylko oryginał i późniejsza rejestracja na żłóte tablice… Musze także wspomnieć, że zaczarowała mnie taka jedna e24 ostatnio, której włascicielem jest WP… ale stwierdziłem, że e24 później nie ma sie co szarpać… Myślę, ze taki obraz mojej osoby bedzie wystarczający…
Pozdrawiam
Popieram i apeluję!
no oki
wiec witam wszystkich jak wyzej
i kilka słów o mnie
mam 24 lata odkad pamietam interesuje sie motoryzacja a szczególnie bmw , w e23 zakochałem sie odrazu jak ja zobaczyłem czyli 7 lat wstecz .
Pierwsza kupoł ojciec ale nie chodziła zbyt długo silnik padł i została na dawce. Po szkole kupiłem obecna e23 i jak juz niektórzy wiedza niedawno wyremontowałem i chodzi zajefajne , kupiłem jeszcze jedna na czesci za 1000zł i mysle ze jeszcze kupie ze 2 , bo tego autka to juz nie sprzedam nigdy , planuje jeszcze kupic 635 ale to za jakis czas bo narazie to pakuje wiekszosc kasy w firme która prowadze z ojcem ( ELEKTROMECHANIKE SAMOCHODOWA , wiadomo nazedzia kosztuja ) nio to wzasadzie wszystko tak w kilku słowach
pozdrawiam miłosników i pasjonatów bmw e23 i e24
24 lata… hmm słuszny wiek ![]()
no w sierpniu mam urodziny wiec moze by tak na prezecik e24 ![]()
Witam wszystkich Klubowiczow!
Od razu sie przyznaje,ze 6 nie posiadam!
Co wiecej lub co gorsza,nie mam zadnej beemki!A obecnie nawet, poza rowerem,zadnego pojazdu swojego nie mam i uzyczam sobie czasami mitsubishi colta(1,8 16V GTI)mojej siostrzyczki.
Moze,wiec nie mam prawa zagladac na forum,ale jako usprawiedliwienie podaje odwieczne i coraz blizsze spelnienia,marzenie posiadania e24!
Jestem z Krasnika (woj.lubelskie),ostatnie 9 lat mieszkalem w Szczecinie,a teraz w poszukiwaniu pracy wyladowalem w Polnocnej Irlandii.
Od zawsze jezdze tylnonapedowcami:polonez truck,w123x2,w201.A od czasu kiedy pierwszy raz zobaczylem e24,w123 ce i w107,rozrywal mnie wewnetrzy konflikt:co bedzie jak bedzie za co?Niedawno bylo bardzo blisko w123ce,ale pech a moze szczescie sprawilo,ze nie wyszlo i teraz jest blisko 6.Moze sie uda?
Pozdrawiam wszystkich!
To i ja sie przywitam, jak to wypada w polskim zwyczaju. Mam na imię Konrad, mieszkam we Wrocławiu. Moja przygoda z BMW zaczęła się gdzies w VI klasie szkoły podstawowej. To było E21. Kolegi ciotka z Niemiec przyjechała, wtedy sie zaczeło. Ogladałem się za każdym Bmw. Aż w koncu kupiłem E30 323 w 2001r. Po jakims czasie zobaczyłem 733i E23 i to była miłosc od pierwszego wejrzenia ale niestety nie udało mi sie jej kupic. Dopiero po 4 latach natrafiłem na Allegro na 732iA z 82r w Koszalinie. Stało przez kilka lat na parkingu celnym w Szczecinie. Miała pójsc na dawcę części ale ja uratowałem i jest u mnie juz drugi rok. Cały czas pracuję nad powrotem do lat jej swietnosci tylko z kasa jest różnie.
Pozdrawiam Konrad
Siemka.
E-24 jeszcze brak ale to kwestia czasu.
Pozdro dla wszystkich.
I…jest!Czarne 628 ![]()
az sie lezka w oku kreci
ciezko przezylem to rozstanie, zycze wiele radosci z jazdy - chyba musze poprawic opis ![]()
Witam wszystkich, nazywam się Agata,jeżdżę od ponad 6 lat e-28 524td, rok 87. i chyba nie musze mówić, że kocham marke. Mimo, iż to forum “the big six” pozwólcie, że będę tu zaglądać i dzielić się swoimi spostrzeżeniami.Trafiłam do Was przypadkiem (szukając info o Mcars;]). Co prawda “należę” już do innego forum[BTW zapraszam], ale tam niekoniecznie lubuja sie w staruszkach, więc poszperam trochę u was.Mam nadzieję,że będzie miło.
Pzdr
E28, to jakby nie patrzeć E24 w innym opakowaniu
, tylko to TD nie pasuje… ![]()
zawsze mozna pomyslec o projekcie 624tdi hehehe
jeśli już to:
albo 624 td,
abo 625 tdi…
![]()