Tu się witamy!

:pa:

nie jestem chyba seksistą jęśli powiem, że ten tyłek od dawna mi się podoba :grin:

a może 630d tylko to troszkę nie z epoki :wink:

Szczerze mówiąc, to kiedyś nawet nie zastanawiałam się czy to diesel czy benzin, czy ma 115 czy 250 km. Z chęcią weszłabym w posiadanie jakiejś 5/6 3.5 :grinning: , ale musiałby to byc drugi rekin w moim akwarium, bo z tym niestety nie potrafie się rozstać…

Heh, dla mnie jesteś facet z zaje… gustem :grin:

No właśnie znalazłem poważne i pożądne forum w tym właśnie temacie.
Więc mówię Uszanowanie Wszystkim i Dobrywieczór :piwko:

witamy :laughing:

Siema :exclamation:

No cześć.

W sumie jestem na forum od dłuższego czasu, z przerwami bez logowania itp itd. ale do rzeczy.

Cześć, nazywam się Radek mam 27lat i mieszkam pod Warszawą.

Moja historia związku z BMW: 99-2002 - BMW 728 e23 z 78roku, zmiana silnik na 3.5 na bananach, nauka mechaniki - z przymusu i hobbystycznie. Samochód dał mi nieźle w kość, chyba wszystko w nim wymieniłem przez ten czas.

Wtedy w 99roku pierwszy raz zobaczyłem serię 6. Była w kolorze rdzawy metalik (nie wiem czy to lakier BMW) i… zakochałem się w tym modelu.

Wiedziałem że kiedyś będę miał ukochane e24.

Minęło parę lat braku możliwości zakupu 6, brak środków na zakup i utrzymanie, raz na jakiś czas sprawdzałem sobie co slychac na Allegro i innych ogłoszeniach.

Rok temu było już blisko, bo mam samochód (jak można nazwać to coś samochodem) służbowy, ale jednak nie było takich środków finansowych na zrealizowanie marzenia. Kupiliśmy e30 w wersji TC BAUR.

Obecnie mam garaż i chyba mogę sobie pozwolić na sześć.
Oglądałem już dwie sztuki do kupienia, lecz nadal szukam. Mam nadzieję że do sezonu 2007 uda mi się wyjechać szuchą z garażu.

Witam więc i pozdrawiam, chociaż część z Was już poznałem w niedzielę. :sunglasses:

Witaj Kocie :grin: i powodzenia…

Dawaj, dawaj Stary…
Się nie zastanawiaj (i nie poddawaj :grinning: )
:grin: :grin: :grin:

Szacuneczek. :faja:

Witam wszystkich, mam na imie Stefan, mam 29 lat i lubie piosenki ktore juz znam:) A, no i daze do wejscia w posiadanie BMW 635 CSI:) Pozdrawiam wszystkich maniakow tego modelu:)

witaj Stefan - powodzenia :pa:

Witam i zycze duzo wytrwalosci :slightly_smiling_face:

czesc :slightly_smiling_face:

Witamy :grinning:

witaj … cierpliwosc to cnota … a kto szuka ten znajdzie :piwko:

Witam
BMW e23, mam od czterech lat, pierwsze kupiłem w 2003 roku - kompletny trup :frowning:
Potem jeszcze jedno - na dawcę, następnie moje obecne 728i w pięknym kolorze Achatgrun z 1984 roku, oraz dawcę w pięknym stanie -735i z 85.

Mieszkam w Krakowie, mam 23 lata, studiuję na AE, pracuję itd.
Witam wszystkich miłośników E23 i E24!!

Witaj :exclamation: Grigorij.
Zachęcamy do udziału w forumowych pogawędkach i na uczestnictwie w zlotach :bulb:
Adam

Siema :pa: