Potrzebuję schemat układu przewodów podciśnienia. Po demontarzu silnik pracuje ale jest coś nie tak. Może ktoś z Was posiada. Proszę o pomoc.
hmm dzwonic tylko do łukasza ![]()
ja tez tak czasem mam ze cos rozbiore to albo zostaje srubek albo cos nei chodzi tak jak powinno ![]()
poszukam, ale nie mogę obiecać. Podciśnienia to chyba idą jak w każdym, bo turbina na to nie ma wpływu raczej, a może ma .. poszukam..
Tia , ja miałem to samo , zachciało mi się wymieniać uszczelniacze , gniazdo zaworowe i różne takie . Jak mi ją gościu poskładał , no to właśnie coś było nie tak . Adaś spojrzał na zlocie w Kotlinie i od razu powiedział , że mam pochrzanione podciśnienia
, a chwiejący się Macias potwierdził
. Adaś wyleczył ja miesiąc później , jak pojechałem do Niego do W-wy
Kurcze troche mi się nie uśmiecha jechać ponad 250 km. Może jednak na miejscu się coś uda zrobić sensownego.
Analogicznie jak w zwykłym 3,5
niestety nie znalazłem nic u siebie o podciśnieniach (mam tylko do wersji z gażnikiem
). poszperaj moze w necie.
Szperam, szperam aż mi głowa puchnie… Dzięki. Może jakoś dam rade. Troche mi żal niewykorzystanego potencjału tego motorku, bo choć pracuje ładnie to jednak znam go od innej strony. Wcześniej mi dosłownie wciskał głowe w zagłówek i naprawde poznałem co to są przeciążenia przy uruchomieniu turbinki. Teraz już nie mam takich doznań. No cóż może za dużo wymagam od 20 letniego staruszka…