ustawianie kół..

Witam!
jak w e23 są ustawialne koła tzn w jakie strony? bo mam problem mały z jedny kołem do mc tam gdze sie osadza spręzyna jest bardzo nisko i odległosc miedzy oponą a nim jest znikoma, w drugim kole jest OK. nie wygląda na to że byłą bita w budize wszystko jest OK. zaraz pojde pomierzyć wszystko co i jak… a jest ktoś z Pozniania zeby oblukał to także??

pozdrawiam

Kąta pochylenia koła nie ustawia się w e23 i w e24 jedynie zbieżność.

juz wiem o co chodzi… z tego co widze to mam 2 prawe mcpersony i przez to tak to wygląda… musze zakupić lewy… a dla pewnosci moze ktos wrzucic fotkę prześwitu opona-błotnik zeby było widac maka? bardzo bym prosił…

Pozdrawiam

:astonished: :question: :question:

z tego co widze są naprawdę 2 tylko ten drugi jest obrócony o 180 stopni :confused: jak wróce do domu to wrzuce na forum fotke bo musze zrobić. nie wiem kto to robił… ale auto wygląda na takie gdize cos takie nie powinno mieć miejsca… ale cóż :slightly_smiling_face: trzeba zrobić..
Własnie i tutaj do was pytanie czy to możliwe??

P.S: Dzieki Macias za ikonke :slightly_smiling_face:
P.S2: moj rekin e21 dzis pojechał do Łodzi :slightly_smiling_face:

na pewno we wtorek, ktoś nim przyjedzie na spotkanie 8), a jak on wygląda :question:

heh wątpie zeby ktoś tym przyjechał na spotkanie bo była/jest kiepska :slightly_smiling_face: tylko silniczek w miare zdrowy :slightly_smiling_face: datego zdecydowałem sie na e23… no w sumie nie tylko :stuck_out_tongue:

e23 to Barszo Dobry wybór :sunglasses:

A w mojej 728 wygląda to tak :wink:

ok wstawiam fotki.

tutaj jest strone gdize jest OK.(wybrzuszenie skierowane do przodu)

tutaj zaś wytłoczka dotyka opony praktycznie. (wybrzuszenie skierowne do tyłu)

szybko zabezpiecz nadkola - ruda zaczyna wcinac!!! :slightly_smiling_face:

własnie dopiero zauwazyłem na fotkach :slightly_smiling_face: tak zrobię to czym prędzej,a samemu cyzm polecaicie zabezpieczyć? bo ja chce oddac auto do lakiernika ale dpoiero za miesiąc, dwa.

a co z tym zawieszeniem bo to mnie troszke martwi…

zapomniałem napisać jak sie rozwiązał problem. Okazało sie, że mcpherson jest zerwany po wymianie jest OK. heh jak to dawno było :slightly_smiling_face:

Pozdraiwam