uszczelniacze zaworow

ile rodzajow uszczelniaczy zaworowych jest w m30 i od czego to zalezy … czy ktos przerabial ten temat :question: od kilku dni usiluje kupic odpowiednie gumki do mojej babuni i dupa zbita … wg. katalogu wychodzi co innego a live co innego … nie mam juz sily … dzis obieram zamowione i ciekawe czy beda pasowaly …

Zawsze oddaję głowicę do fachowców od obróbki i zasze dobiorą odpowiednie gumeczki. Nie miałem jeszcze reklamacji :bulb:

A ile ta przyjemność kosztuje?? tzn oddanie jej fachowcom??

to … kolega nie fachowiec :question: :laughing:

Na warszawskiej Pradze przy strzeleckiej; za przeszlifowanie gniazd zaworowych, planowanie i wymianę gumeczek jakieś 480 pln.

[ Dodano: 13-10-2006, 12:33 ]

Ja :question:
Fotograf :laughing: :laughing:

na strzeleckiej. mógłbym zdjąć pod blokiem i piechotą zanieść :slightly_smiling_face:

No właśnie :bulb: Jest to prawie na przeciwko sklepu BMW.

A ten sklep to… ?? bo nigdy tam nie byłem. Chodzi o Maxa?? Ja muszę teraz zamówić trochę pierdół i może tam jest taniej??

Dokładnie, jest to sklep Irka i Maxa. A czy taniej :question: Oni zaopatrują się tam gdzie wszyscy-ASO, czyli w Bavaria Motors lub Inter Cars.

Dwa razy robilem glowice calkowicie samodzielnie, dawalem tylko do splanowania. Gumki kupowalem w inter cars (nie pamietam jakiej firmy) i za kazdym razem pasowaly jak ulal.