Vysoké Mýto 22-24.5.2009

BMW club 6 Czech. republic serdecznie zaprasza kolegow z Polski na spotkanie ve Vysokém Mýtě w dniach 22.-24.maja 2009.
Zlot bedzie w tym samym miejscu co dwa lata temu: ul. Mládežnická 380 Vysoké Mýto.
Noclegi w budynku szkoly, ceny niske.
Program zlotu - postaramy sie, že by piwo bylo juž w piatek, bo wy lubicie mieszac sliwowicu s piwem(potem was boli glowa).
W sobote jak zwykle sie przejedziemy po okolicy, wieczorem imprezka s tancem i muzykou.
Bardzo sie na was cieszymy.

Za BMW club    Irko

na 11 mam termin, ale myślę, że mi się uda - zabiorę po drodze jak się uda Grubego z Wrocka :sunglasses: Czas pokaże :laughing:

jesli ktos ze slaska by jechal chetnie sie doczepie..

Gdzie ta ekipa co dwa lata temu?

kryzys chyba :slightly_smiling_face:
Ja mam auto kończone 26 maja. W takim stanie zawieszenia jakie jest teraz to nie dam rady tam dojechać…

Kto był w zeszłym roku?

zaglądnij do hystoryji, to się dowiesz :smiling_imp:

w zasadzie to kogo obchodzi zeszłoroczny śnieg… chciałem zagrać chłopakom na ambicji :\

to chyba fora pomyliłeś :v;

cholerny rok, a tydzień wcześniej mam jeszcze zlot motocyklowy, na wszystko nie dam rady choćbym nie wiem co zrobił… :face_with_rolling_eyes:
Ale obiecuję, że nadrobię - do niedawna miałem problem z autem - teraz w każdej chwili podchodzę i jadę :sunglasses:
podejmę decyzję z weekend majowy :??:

Dobra, dobra. Poczekacie, w Sanodomierzu was wszyckych co obiecali w Policku op…!! :lup: :lup:

Jeszcze raz dzieki za goscine Irko :exclamation:

I to w tym samym miejscu co zlot 6 :grin: Zostań tam na dwa tygodnie.

Może jakieś fotki IRKO? :slightly_smiling_face:

Bardzo dziekuje Rafalowi a Bootsyemu,ze przyjechali na nasz zlot. Znowu to byl zlot miezinarodowy. 3.0Csl jest ze Slowacii.Na zlot przyjechalo 26 aut,Bylo super

http://bmw.zpevak.net/srazy/myto/2009/

Irko - my również zapraszamy na nasz zlot chętnych z Czech…