No i nastepne zdjecia. Kolego garate 6 w tym stanie przynosila by raczej wstyd marce bmw. Poza tym czekam jeszcze na dopowiedz Rafala z forum w sprawie koncowego tlumika ktorego poprostu… nie mam (boje sie o dowod). Obecny bulgot-bezcenny ![]()

No i nastepne zdjecia. Kolego garate 6 w tym stanie przynosila by raczej wstyd marce bmw. Poza tym czekam jeszcze na dopowiedz Rafala z forum w sprawie koncowego tlumika ktorego poprostu… nie mam (boje sie o dowod). Obecny bulgot-bezcenny ![]()

mTconan, brawo za wytrwałość , widać że oddałeś się sercem i całą Twoją wiedzą w te auto. Resztę przyniesie czas i praca.
Pozdrawiam.
ogień i lecisz
ja mam lekką dziurkę na portkach i też kapke więcej decybeli zapodaje
:piwko:
6 tka wygląda fajowo. Mi się podoba . pozdro.
fotele i boczki od cs’a, deska i zegary, cs/1. najważniejsze, że przód (oraz zawieszenie cs/1) czyli nie taki swap budy do końca
podłoga bagażnika od cs/1, czyli może ktoś tylko dokleił te tylnie listwy, bo miał w kpl. ze zderzakiem :lup: …
moim zdaniem do odratowania, ale tanio nie będzie :v;
wyluzujcie… ogień to jest najważniejsze, a na pewno wolny nie jest
:piwko:
jest szybki bo nie ma końcowego wydechu ![]()
Wczesniej przed transitem mialem fiata tipo 2.0 to byl ogien . Tego auta sie szczerze mowiac troche boje.
Jutro zrobie zdjecia podlogi i wnetrza w miejscu mozliwych ‘‘przeszczepow’’ . Wiadomo ze bedzie kosztowac bo zycie jest drogie ![]()
e tam tipo, ja miałem ritmo TC ABARTH ![]()
Ekstra bryka ,ma potencjał z czasem bedzie super fura. Tylko się nie zrażaj co do niektórych wypowiedzi, najbardziej liczy się to co Ty myślisz i czujesz, a reszta to takie tam pie…nie
Byle do przodu :v; Dokładnie jak pisze kolega Rufus77 :piwko:
Ps Jak będziesz kiedyś chciał sprzedać siedzenia to daj znać ![]()
ja mam takie do sprzedania ![]()
Witam dzisiaj naprawilem centralny zamek
. Rozgladam sie za jakims olejem do auta na blacie jest cos kolo 300tys wyglada to na realny przebieg. Silnik ( M30 )chodzi rowno trzyma obroty co polecacie ?? i ile go tam wchodzi ?
MOTUL 15w50 mam zalany u siebie. Coś niecałe 6 litra wchodzi ??
MOTUL- taki tam fetysz - albo motul, lub inny Valvoline … albo inny orygynalny technologicznie… bez marketingu… generaalnie każdy na co cię stać - byle o czasie…
Dzisiaj pojechalem autem do lakiernika-blacharza (w zasadzie to robi wszystko mechanike tez no chyba ze cos skomplikowanego np. pompa paliwa itp. to juz odsyla gdzie indziej ) . Pokazalem glowne bolaczki auta – nie był zachwycony ale powiedzial ze się podejmie . Nastepnie spisalismy jeszcze inne rzeczy do zrobienia ; nie dzialajacy mechanizm wycieraczek, predkosciomierz obrotomierz, swiatla cofania. No i oczywiście paski ,plyny i niektóre elementy zawieszenia. Kupilem dzisiaj olej w intercarsie Comma 15 W 40 i zamowilem filtry – będą w poniedziałek do odbioru. Niestety nie mieli halogenu do mojego auta (od strony kierowcy )i koncowego tlumika [Tak wiec jak ktos z was ma to wiecie komu sprzedac
] . Zostawilem 6 już blacharzowi we wtorek jeszcze przyjade zobaczyc prawdopodobny kosztorys
.Musze być twardy , wiem ze to musi zostac solidnie naprawione wiec jestem przygotowany na koszta
. Pozniej dodam zdjecia. Zapomnialem napisac ze jednak zadecydowalem sie malowac auto w calosci
Teraz mam troche wolnego czasu na :piwko:
Moj Ojcec jechal za mna i cykal zdjecia ![]()

Polecam szczerze, bardzo dobra oliwa.
może tu jest twój środek, bo to auto w ub miesiącu miało oryginalny środek i kosztowało coś okolo 15.000
OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle oraz części samochodowe. Ogłoszenia motoryzacyjne.
ewidentnie CS ze środkiem od CS/1 … to by się nawet zgadzało … ciekawy zbieg okoliczności … ![]()
Cholera wie, mi ten srodek co mam odpowiada tylko musze wlozyc w niego troche pracy. Jako ciekawostke powiem ze mam taki sam zapas co ta 6 kola z ogloszenia, telefon kontaktowy się nie zgadza. Dzisiaj rano odebralem filtry z intercarsa. Związku z tym ze autko jest u blacharza robie inne prace z nim zwiazane. Wyczyscilem kolo zapasowe itp. , rozlozylem pilot centralnego zamka , przeczyscilem sprayem do elektroniki nie wyglada zle nic wew. nie było ani polamane ani nadpalone. Kupie bateryjke i zobaczymy
Zdjecia niebawem