W koncu szesc mTconan-a :)

No i nastepne zdjecia. Kolego garate 6 w tym stanie przynosila by raczej wstyd marce bmw. Poza tym czekam jeszcze na dopowiedz Rafala z forum w sprawie koncowego tlumika ktorego poprostu… nie mam (boje sie o dowod). Obecny bulgot-bezcenny :smiling_imp:

DSC00094.JPG

DSC00108.JPG

DSC00109.JPG

DSC00106.JPG

DSC00094.JPG

DSC00108.JPG

DSC00109.JPG

DSC00106.JPG

DSC00094.JPG

DSC00108.JPG

DSC00109.JPG

DSC00106.JPG

mTconan, brawo za wytrwałość , widać że oddałeś się sercem i całą Twoją wiedzą w te auto. Resztę przyniesie czas i praca.

Pozdrawiam.

ogień i lecisz :slightly_smiling_face: ja mam lekką dziurkę na portkach i też kapke więcej decybeli zapodaje :slightly_smiling_face: :piwko:

6 tka wygląda fajowo. Mi się podoba . pozdro.

fotele i boczki od cs’a, deska i zegary, cs/1. najważniejsze, że przód (oraz zawieszenie cs/1) czyli nie taki swap budy do końca :face_with_rolling_eyes: podłoga bagażnika od cs/1, czyli może ktoś tylko dokleił te tylnie listwy, bo miał w kpl. ze zderzakiem :lup: …

moim zdaniem do odratowania, ale tanio nie będzie :v;

wyluzujcie… ogień to jest najważniejsze, a na pewno wolny nie jest :slightly_smiling_face: :piwko:

jest szybki bo nie ma końcowego wydechu :laughing:

Wczesniej przed transitem mialem fiata tipo 2.0 to byl ogien . Tego auta sie szczerze mowiac troche boje. :smiling_imp: Jutro zrobie zdjecia podlogi i wnetrza w miejscu mozliwych ‘‘przeszczepow’’ . Wiadomo ze bedzie kosztowac bo zycie jest drogie :wink:

e tam tipo, ja miałem ritmo TC ABARTH :smiling_imp:

Ekstra bryka ,ma potencjał z czasem bedzie super fura. Tylko się nie zrażaj co do niektórych wypowiedzi, najbardziej liczy się to co Ty myślisz i czujesz, a reszta to takie tam pie…nie :v: Byle do przodu :v; Dokładnie jak pisze kolega Rufus77 :piwko:
Ps Jak będziesz kiedyś chciał sprzedać siedzenia to daj znać :grin:

ja mam takie do sprzedania :smiling_imp:

Witam dzisiaj naprawilem centralny zamek :wink: . Rozgladam sie za jakims olejem do auta na blacie jest cos kolo 300tys wyglada to na realny przebieg. Silnik ( M30 )chodzi rowno trzyma obroty co polecacie ?? i ile go tam wchodzi ?

MOTUL 15w50 mam zalany u siebie. Coś niecałe 6 litra wchodzi ??

MOTUL- taki tam fetysz - albo motul, lub inny Valvoline … albo inny orygynalny technologicznie… bez marketingu… generaalnie każdy na co cię stać - byle o czasie…

Dzisiaj pojechalem autem do lakiernika-blacharza (w zasadzie to robi wszystko mechanike tez no chyba ze cos skomplikowanego np. pompa paliwa itp. to juz odsyla gdzie indziej ) . Pokazalem glowne bolaczki auta – nie był zachwycony ale powiedzial ze się podejmie . Nastepnie spisalismy jeszcze inne rzeczy do zrobienia ; nie dzialajacy mechanizm wycieraczek, predkosciomierz obrotomierz, swiatla cofania. No i oczywiście paski ,plyny i niektóre elementy zawieszenia. Kupilem dzisiaj olej w intercarsie Comma 15 W 40 i zamowilem filtry – będą w poniedziałek do odbioru. Niestety nie mieli halogenu do mojego auta (od strony kierowcy )i koncowego tlumika [Tak wiec jak ktos z was ma to wiecie komu sprzedac :wink: ] . Zostawilem 6 już blacharzowi we wtorek jeszcze przyjade zobaczyc prawdopodobny kosztorys :smiling_imp: .Musze być twardy , wiem ze to musi zostac solidnie naprawione wiec jestem przygotowany na koszta :stuck_out_tongue: . Pozniej dodam zdjecia. Zapomnialem napisac ze jednak zadecydowalem sie malowac auto w calosci :sunglasses: Teraz mam troche wolnego czasu na :piwko:

Moj Ojcec jechal za mna i cykal zdjecia :wink:

DSC00122.JPG

DSC00119.JPG

DSC00118.JPG

DSC00116.JPG

DSC00122.JPG

DSC00119.JPG

DSC00118.JPG

DSC00116.JPG

DSC00122.JPG

DSC00119.JPG

DSC00118.JPG

DSC00116.JPG

Polecam szczerze, bardzo dobra oliwa.

może tu jest twój środek, bo to auto w ub miesiącu miało oryginalny środek i kosztowało coś okolo 15.000 :smiling_imp: OTOMOTO - nowe i używane samochody i motocykle oraz części samochodowe. Ogłoszenia motoryzacyjne.

ewidentnie CS ze środkiem od CS/1 … to by się nawet zgadzało … ciekawy zbieg okoliczności … :laughing:

Cholera wie, mi ten srodek co mam odpowiada tylko musze wlozyc w niego troche pracy. Jako ciekawostke powiem ze mam taki sam zapas co ta 6 kola z ogloszenia, telefon kontaktowy się nie zgadza. Dzisiaj rano odebralem filtry z intercarsa. Związku z tym ze autko jest u blacharza robie inne prace z nim zwiazane. Wyczyscilem kolo zapasowe itp. , rozlozylem pilot centralnego zamka , przeczyscilem sprayem do elektroniki nie wyglada zle nic wew. nie było ani polamane ani nadpalone. Kupie bateryjke i zobaczymy :wink: Zdjecia niebawem