… sie poskladalo
rozumiem, że silniczek nie był teraz robiony ,że pozwoliłeś sobie na takie okazanie radości ze złożenia
(ładnie się prezentuje)
silnik wymaga jedynie wymiany uszczelniaczy zaworowych.reszta elementow jest ok . zreszta przy takim przebiegu …
a swa radosc uwiecznilem na ostatnim zdjeciu … fura jest w zasadzie gotowa do jazdy zostaly tylko drobne kosmetyczne wykonczenia
piękna … a pod maską sterylnie … jedynie do czego bym się przyczepił - to, felgi nie z tej epoki i dywan masz brudny (ale krytykant ze mnie :lol:)
Brak prawego lusterka dodaje smaczku … piekna jest … gdzie ty taką znalazłeś … ![]()
![]()
Maniek - jest piekna ![]()
marunio … dywan jest sterylnie czysty … jest z dlugim wlosem ktory uklada sie w zaleznosci jak przeciagniesz reke ciemno i jasno stad to zludzenie(musialbym go calego wyglaskac w jedna strone zeby uzyskac jednolity odcien) . nie ma najmniejszej plamki ani przetarcia a felgi … no coz byly zalozone na niej i sa bodaj z 80 roku . mam oryginalna instrukcje i musze zobaczyc czy ten wzor byl w ofercie … ale wydaje mi sie ze tak lecz nie jestem pewien .
te są wg mnie nowszy wzór … starszy wzór wygląda podobnie ale to są inne felgi - ma czarny środek i mają bardziej “alpinowaty” wygląd. Załącze fote zaraz.
A z dywanem - no to wszystko jasne. ![]()
czarny srodek da sie zrobic …
… nawet zaraz
te felgi byly cale srebrne a mozliwe ze mialy czarne srodki a ktos to kiedys usunal (moze nawet piaskowal ) bo pod ta farba nie bylo sladu czarnego lakieru
zresztą - felgi 14’ nie ważne - i tak zapewne wsadzisz coś większego - klasycznego ![]()
a jak wyglada dekiel srodkowy w twoich felgach … chromowany czy plastikowy?
plastykowy dekielek mam w 14’ zaś w Alpinach 16’ mam dekielek metalowy z starym logiem(chyba z nierdzewki)…
ale ten czarny środek z chromowanymi śrubami kół w e24 CS (-82) to jest dla mnie to co powinno być. I tak będe miał - jak skończe remont … heh ![]()
Fajny klimat ![]()
Maniuś - a jakie tablice będą ?? żółte czy normalne … uważam, że aż się proszą zabytkowe żółte. ![]()
oczywiscie zolte … mysle ze auto na to zasluguje . kupowalem w serwisie w niemczech dekielki chromowane do tych felg i sprzedawca doszedl do typu dekielkow po numerze nadwozia 630cs czyli musialby byc one tzn. felgi i model produkowane rownoczesnie . a co do ciemnego srodka … to chyba sie dorobi
masz marku racje … bedzie wygladac ladnie i lepiej sie odznaczy chromowany dekielek .
Sliczna
Z ta wykladzina potwierdzam - jest b. niefotogeniczna u mnie jest tak samo. Nie masz przypadkiem za bardzo w dol lewej wewnetrznej klamki
No i ta czystosc pod maska powala…
tak na fotach wykladzina wychodzi kiepsko ale live wyglada jak skora zciagnieta z niedzwiedzia … pluszowego
a klameczki … mozliwe … jakos tak wyszly … i to obie
chyba poprawie bo faktycznie jakos tak stercza …
CONGRATULATIONS ![]()
Piekny classic
Gratuluję ![]()
no i wczoraj byl pan rzeczoznawca i robil fotki do opinii … kurde jaki wnikliwy. musze pojechac do serwisu i poprosic o “datenkarte” czyli wszystko o moim aucie tzn kolor , wyposarzenie silnik skrzynia itd … po to aby stwierdzic oryginalnosc pojazdu . do opinii jeszcze dojdzie zrobienie specjalnej ksiazeczki z fotkami , rysem historycznym , danymi i inne terefere a ja bede o prawie 2 tysie lzejszy … ![]()
o kurcze, myslalem, ze to prostrze…