Warszawka 17.06.2007

Już dzwonie do Nich :grin:

Zapowiedział się jeszcze Mariusz, który był ostatnio na grilu.

To jakie sa ostateczne ustalenia? Bo narazie dwie wersje widzialem - Galeria Mokotow wieczorem albo Barylka w poludnie. I nie bardzo wiem jak sobie niedziele planowac :slightly_smiling_face:

Ostatnia wersja aktualna:
12:00 Mariensztad

Obawiam się że ja będe E30.
6 po dwóch tygodniach w garażu, totalnie rozładowała akumulator.
Pojechałem dzisiaj na przygotowanie jej na spotkanie, a tu totalne zero.
Oj dużo bardziej agresywny jest ten rekin od trójeczki…
Co może zżerać prad na postoju w takim samochodzie?

oryginalny autoalarm BMW

Kurcze zdarza sie :slightly_smiling_face: Zadzwoń do mnie koło 10 to moze podskoczę i z kabli odpalę, albo weź trójkę jedź do szóstki zmieni aku i po kłopocie. Nic nie zastąpi sokolich oczu szanownych forumowiczów jeśli chodzi o ekspertyzę :slightly_smiling_face:

Co do prądu to może być sporo przyczyn, ja mam na przykład takiego gagatka co potrafi aku wyładować w 2 dni, i potrafi się też sam z siebie centralny zamknąć. Już kiedyś musiałem otwierać drutem jak kluczyk w stacyjce został :confused:

Sprawdź przekaźnik włączania i wyłączania oświetlenia kabiny oraz elektrycznych szyb.

Jak chodzi o rozladowywanie to ja w zeszlym roku mialem juz wyrzucic w E28 akumulator kiedy to zbiegiem okolicznosci okazalo sie , ze w bagazniku caly czas swieci sie swiatlo :slightly_smiling_face:

Moze to byla pruszkowska wersja bety, przystosowana do przewozenia w bagazniku pasazerow :slightly_smiling_face: