Warszawka 17.06.2007

…to jak :question: Gdzie i o której :question:

A może by tak raz w górach :slightly_smiling_face: Miałbym bliżej
Np. Szklarska lub Karpacz?? :wink:

To ja proponuję o 19:00, na najwyższym piętrze parkingu Galerii Mokotów.
Ew. termin poniedziałkowy, bo pewnie nie każdy wróci z weekendu tak szybko.

oooo, a ja sie piszę, mam nadziję, że nie będzie grymasów jak zjawię się E28 :confused:

Hmm…myślałem, że na Mariensztacie o 12:00 :face_with_rolling_eyes:

Bez brawury :grin: Nie będzie grymasów :v;

no, bo juz chciałem strzelić focha hehe, w takim razie przybywam :wink: :v:

OK. Mariensztat o 12:00, nie widze problemu!
Brtolommeo też Ci pasuje?

Mnie pasuje, będzie też Filip…

mi wszystko pasuje, w takim razie jestem :slightly_smiling_face:

Jak satelity się dobrze ustawią to też przybędę…

Hmm, a e23 tez moze byc? Bo co prawda w przeciwienstwie do e28 ma inne zawieszenie, ale rozmiarami do e24 bardziej podobny. :slightly_smiling_face:

nawet się nie zastanawiaj…

Ja pewnie będę, pewnie Baurem :slightly_smiling_face: skoro to nie spoatkanie szóstek a Szóstkowiczów. :grin:

Jest to spot forummowiczów, więc nie ma problemu :bulb:

No to jak zdaze doprowadzic woz do stanu jezdnego, to sie postaram zjawic i obejrzec te wasze “cudenka”. Czy moje serce to wytrzyma…? A jak nie zdaze - to moze na piechotke, hehe, w sumie 40 minut spacerku, wzglednie kwadransik na rowerze.

Chłopaki Mariensztat poza tym fajnie nadaje się do zdjęć. Moja Sześć jest już w Wawie, więc będę nią. Adaś, tam na ryneczku jest jakaś knajpka-pub, Baryłka chyba. Może zarezerwujemy stoliki ? :piwko: :pa:

Gdzieś się podziewał :question: Chłopaku… Baryłka, powiadasz :question: Trzeba będzie baby ze soba zabrać, żeby bro wypić :grin:

Miałem fajne podróżowanie w tym tyg. Najpierw Szósteczką do Wawy, z Wawy pociągiem nad morze, z nad morza wracam dzisiaj E39 do Wrocka, z Wrocka jutro E28 do Wawy, sam już nie wiem, gdzie się podziewam :v:

Tam jest pub pod baryłką. Rozmawiałem z nimi mówią że w niedziele o 12:00 nie będzie problemu z miejscem. Rezerwacje tylko wewnątrz pub, parasole bez rezerwacji. Nie robiłem rezerwacji, bo szkoda taką ławicę rekinów tracić z oczu. :grinning:

panowie nie zapomnijcie zaprosić Baryłę i jego drużyne :sunglasses: