Hej!
Po ponad 4 latach współpracy i ogarniania mojego auta (które na siłę wyciągnąłem z grobu) chciałbym wam wszystkim, a przede wszystkim osobom ze Śląska, polecić zakład wulkanizacyjny i warsztat w Marklowicach koło Wodzisławia.
Warsztat prowadzony jest przez Rafała (sam ma 6 Cs/1 i udziela się tu czynnie na forum) i Wojtka, jeden z mechaników to Paweł, do niedawna posiadacz 628.
Chłopaki przeszli niezliczoną liczbę testów bojowych, walcząc z moim CSem, pod kątem mechanicznym (robienie zawieszenia, przekładanie silnika, składanie auta po lakierowaniu, regulacja obrotów, eliminacja wycieków, walka z szyberdachem itp.)
Paweł ma duży talent i pomysłowość, jeśli chodzi o ogarnianie spraw beznadziejnych i drobiazgowych → regulacja szyberdachu z wymiana linek mechanizmu, tropienie trzeszczących plastików w aucie, nie sposób tu napisać choćby o 10% wszystkich napraw, bo tego jest po prostu za dużo. Kto raz widział moje auto, wie o czym mówię.
To właśnie Wy, w dużym procencie jesteście odpowiedzialni za wspaniały wygląd i świetne prowadzenie mojego auta jakim mogę się dzisiaj cieszyć. Chcę, żebyście wiedzieli, że jestem wam szczerze wdzięczny, a reszcie użytkownikom forum mogę z czystym sumieniem polecić ten warsztat. Zwłaszcza biorąc pod uwagę fakt, że na samym Śląsku niestety nie ma wielu prawdziwych fachowców.